joi, 31 octombrie 2019

Cum realizezi corect manichiura cu oja semipermanenta? Trucuri de interes! (A)


Tot mai mult in atentia femeilor este manichiura cu oja semipermanenta. Motivele sunt numeroase si tin atat de partea estetica, cat si de cea aplicativa. Iti poti crea cu usurinta o cariera in acest domeniu atunci cand una dintre pasiunile tale este crearea operelor de arta pe unghii.
Cursurile de calificare in acest domeniu si ulterior achizitionarea unor produse calitative pentru a putea crea adevarate opere de arta pe unghii sunt lucrurile de care tu ai nevoie. Totodata, trebuie sa stii ca manichiura cu oja semipermanenta nu este la fel de pretentioasa precum constructiile cu gel, deci iti va fi mult mai usor sa o realizezi.

Helena Bruma

Cum realizezi manichiura cu oja semipermanta


Pentru inceput trebuie sa pregatesti unghiile clientei – sa tai cuticulele si sa pilesti suprafata acestora cu o pila sau un buffer. De unde le poti achizitiona? Atat foarfeca pentru cuticule, cat si pila dar si bufferul pot fi achizitionate de la Nolia – magazin online specializat in acest domeniu.
Apoi urmeaza Primer-ul – cel ce va actiona ca un dublu adeziv pe unghie. Dupa ce il lasi sa se usuce timp de doua minute, fara a introduce unghiile in lampa UV, aplica primul strat de baza si anume Base Coat-ul – le gasesti pe ambele pe noliashop.com.
Dupa ce acesta s-a uscat prin introducerea unghiilor in lampa UV, a venit momentul sa dai frau liber imaginatiei. De acum incolo poti aplica stratul de oja semipermanenta intocmai in culoarea dorita de clienta. Totodata, poti crea si modele diverse pe unghii folosind ustensilele de pe noliashop.com.
Atentie! Dupa fiecare strat de oja semipermanenta pe care il aplici, trebuie sa introduci unghiile in lampa UV timp de 2 minute.
In final, tot ce ramane de facut este sa aplici un strat de Top Coat. El functioneaza aproape ca un lac normal de unghii – confera acel luciu manichiurii si protejeaza oja semipermanenta. Diferenta dintre el si lacul clasic este ca acest top Coat confera o mai mare rezistenta. Se poate spune ca este cel care decide cat de mult va rezista manichiura cu oja semipermanenta. Pentru ca aceasta sa reziste cat mai mult ai nevoie de un Top Coat de calitate.

Recomandari extra pentru o cariera de succes

Cu cat lucrezi mai perfect pe unghiile clientelor, cu atat cariera ta va fi mai incarcata de succes. Totodata, daca satisfaci chiar si asteptarile celor mai pretentionase cliente, atunci zvonul cum ca esti foarte buna in ceea ce faci se va raspandi mult mai usor.
Poti sa iti achizitionezi lampa UV tot de pe noliashop.com. Recomandat este sa optezi pentru una cu timer. De ce? Avand in vedere ca dupa fiecare strat aplicat, unghiile trebuie sa stea in lampa UV 2 minute pentru a se usca, este destul de dificil sa contorizezi totul. Astfel, cea cu timer te poate scuti de o grija un plus – nu vei tine mana clientei mai putin sau mai multe decat e nevoie in interiorul lampii.
Daca te-am facut curioasa in ceea ce priveste toate aceste produse de calitate, nu ezita sa accesezi noliashop.com. Totodata, te poti informa tot acolo si cu privire la cursurile de manichiurista pe care Nolia ti pe pune la dispozitie. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live