miercuri, 22 august 2012

Amenda pentru trecere neregulamentara!

Politia Rutiera

Poate ati auzit si pe la alte cunostinte si pe la Tv se dau amenzi serioase pentru trecerea neregulamentare prin locuri nemarcate.
Ma intorceam de la munca si erau parcate doua masini de la rutiera mai la adapost de ochisorii victimelor. Si lumea trecea normal cum stiu ei pe unde apuca.
Atat le-a trebuit coboara cate doua perechi de baieti dastia bine, cred ca de la trupele speciale numai burta avea 1 metru si doua puicute probabil de la academia de politie in practica.
Lumea mergea linistita catre 41 :), politisti se uitau si le-au facut semn celor doua "practicante" sa fuga dupa ei:). Ce am mai ras doamne, hilar, si au alergat fetele cu ciupilica aia in mana si cu grija sa nu cada de pe pantofiori sa-si scranteasca o glezna ceva, cu pletele-n vand si cu pofta de jogging.
Au prins cativa pietoni inconstienti care nu-si pretuiesc viata si ca sa-i invete sa o pretuiasca i-au dus la masina    sa le dea cate o amenda.
Amenzile le scriau baietii stiti voi care aia cu 1 m de burta, tacticos cu pixul in mana si cu o semnatura de parca semna pentru repatrierea lui Curiosity de pe Marte.

S-au dat in Bucuresti amenzi de vreo 400.000 mii euro, doar pentru trecerile neregulamentare.
Deci calcati pe zebra cu incredere nu pe cea din savana pe asta de la noi, politia este in tufisuri si va vegheaza trecerea pe partea cealalta.

2 comentarii :

Top Cuisine avec Lavi spunea...

Imi place blogul tau, este foarte informativ! Iti multumesc pentru comentariul lasat si ti-am raspuns!

Narcis spunea...

@Lavinia: multumesc foarte mult pentru aprecieri si pentru ca te-ai abonat o sa incerc sa-ti aduc informatii cat mai bune.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live