marți, 28 august 2012

Ce esti dispus sa faci pentru visul tau?

El este Gabriel are 11 ani si are un vis sa joace fotbal pentru Barcelona. Este foarte talentat, dar are o problema ii lipsesc  labele picioarelor. Daca initial credeti ca este imposibil sa-si realizeze visul va invit sa vedeti imaginile cu el la un antrenament pe "La Masia" o baza de dezvoltare a tinerelor talente a Barcelonei.
Este incredibil ce poate sa faca desi are acest dezavantaj fata de alti copii de varsta lui. Alearga, dribleaza ca si cum nu are nicio problema de natura fizica. Mereu cu zambetul pe buze si cu un psihic foarte bun ne arata ce poate sa faca cu mingia. 
Mult respect si succes in implinirea visului din partea mea.

2 comentarii :

Pishky spunea...

incredibila poveste! M-a lasat cu lacrimi in ochi! Altii au totul si sunt niste ratati, iar el se chinuie din rasputeri sa faca ceva cu viata lui in ciuda handicapului! Copii ca el sunt intr-adevar de apreciat!!!!
Eu de exemplu, ma lupt din rasputeri sa imi indeplinesc visul.. si cred ca fiecare din noi ar trebui sa faca asta! Mai bine sa incerci sa te lupti sa il indeplinesti, decat sa traiesti toata viata cu sufletul intristat ca n-ai incercat!

Narcis spunea...

@Pishky: subscriu si eu ai mare dreptate unii au tot ce le trebuie doua maini, doua picioare, intorc banii cu lopata dar le lipseste si materia cenusie :).
Alte persoane ca si acest baietel de fata asa cum am spus si in articol nu vad defectul lor fizic unul care sa-i impiedice sa-si atinga visurile, este un exemplu de viata.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live