miercuri, 8 august 2012

Ce face omul pentru bani?

Vacuta



Credeam ca nu poate sa ma mai uimeasca nimic in Romania, dar ce am citit astazi de dimineata era sa lesin, mi s-a intors stomacul pe dos. In satul Slobozia din Iasi a murit o vacuta in timp ce fata, a fost chemat veterinarul si s-a constatat decesul. Pana acum nimic iesit din comun, proprietarul a mai chemat inca doua ajutoare, pentru a putea transporta si ingropa animalul de 400 de kg la marginea satului. Zis si facut, aici incepe oroarea astia doi din urma s-au intors dupa cateva zile, au dezgropat animalul aflat in putrefactie si l-au vandut altor sateni sa-l manance.
Ba chiar l-au recomandat sa le prepare si copiilor lor si au vandut inclusiv rudelor apropiate, toata carcasa a fost raspandita in sat.
Satenii au preparat carnea si chiar au dat si copiilor lor sa manance, ulterior carnea a prins un miros ciudat si a fost sesizata politia.

Acum va intreb eu, cat de nenorocit sa fi sa faci asa ceva, doamne mie imi vine rau numai cand ma gandesc la ce au putut sa pateasca saracii oameni. 
Ce suflet sa ai sa le spui sa le dea sa manance si copiilor lor? Stiu ca este criza si saracie mare peste tot, dar sa faci asa ceva este de neconceput dupa parere mea. Daca eram in locul politie le dadeam in arest sa manance carcasa aia putrezita toata pe care au vandut-o ei. 

2 comentarii :

pasescurte.blogspot.ro spunea...

facem un schimb de link? v-am adaugat in blogroll

Narcis spunea...

am raspuns si eu la link exchange sunteti in lista

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live