miercuri, 15 august 2012

Metroul din Romania lux!

Metrorex Bucuresti

Am plecat astazi la Unirii sa mananc ceva cu sotia si cumnatu'. Am uitat abonamentul meu de la metrou si am facut altul, cand la caserie sa lesin. S-a scumpit "din nou" abonamentul la Metrorex cu 50%, dupa ce acum nu prea mult timp s-a scumpit cu 100%.
In loc de 35 de ron costa 50 de ron, mare golanie pe capul lor. Cine mai da pentru doua persoane pe luna 100 Ron?
Cred ca o sa devenim o tara de ecologisti si pe strada o sa fie alea doua dungulite de pe trotuar care oricum nu se respecta. Asa mai putina poluare, respiram aer curat etc.
Pai cei de la Metrorex au niste salarii colosale, nu ca ma intereseaza pe mine, dar cand ma ard la buzunar, ma cam doare sufletul.
Astia de la Metrorex sa faca mai putine greve si sa munceasca mai mult. Conducerea sa ceara fonduri mai multe de la consiliul si primaria capitalei, nu sa traga tot pe noi cetatetii care avem mai multe impozite si taxe de platit decat zile de trait.

P.S promit sa strang pungi intregi de 10 banuti si sa ma duc la aia sa-i sparg caseria cu ei cand fac abonamentul.

3 comentarii :

Unknown spunea...

=)) lool , mor de ras , cum o facut unu in sectia 3 , leo platit amenda de 500 lei in 2 saci de monede de 5 bani :)) =))))

Unknown spunea...

sa vezi la ai mei politai cum or stat 3 zile la numarat incontinuu :)) =)) cand greseau numaratoarea dai de la inceput =))

Narcis spunea...

asa vreau si eu sa ma duc si sa le fac, am mai facut eu odata chestia asta cand au scumpit cu 100%. Am pus-o pe doamna de la ghiseu sa-i numere in fata mea, nu prea vroia :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live