joi, 2 august 2012

O palma de fusta si trei de celulita!

Celulita




 Probabil acest articol o sa atraga critici, dar asa cum am mai spus scriu ce vreau :). Am vrut sa scriu de ceva timp articolul asta si faza de ieri m-a convins.
Eram afara savuram o cafeluta, la 30 de metri de mine o domnisoara cred ca avea pana in 20 de ani. Era imbracata cu o fusta foarte scurta, o bluzita stil body, parul prins in coc si ochelarii care nu trebuie sa lipseasca la nicio iesire :), nasul ei probabil gadila norii cerului. Pentru ca nimeni nu este mai pitzi ca ea,  nimeni nu este mai frumoasa ca ea si normal nimeni nu are fusta ca ea.
Si se intampla, se intoarce catre o persoana cu care mai era si cu spatele la mine, atunci am avut socul. Avea nu exagerez absolut deloc trei palme de celulita de la fustita in jos. Adica era chiar grotesc! Ok inteleg ai o problema cu celulita, treaba ta, nu este sfarsitul lumii, dar de ce trebuie sa fie toata lumea oripilata de aceasta imagine?

Mai pe seara plec de la Unirii spre casa, pe scaunul din fata mea se aseaza o domnisoara tot ca si cea  mai sus mentionata. Tinuta era diferita avea o rochita foarte scurta roz, aseaza picior peste picior si am fost orbit a doua oara intr-o singura zi. Celulita era la ea acasa, eu ma gandesc poate asta este o moda acum sa arati la toata lumea cata celulita ai.
Imi dau seama acum de ce shaorma are un succes nebun in Bucuresti, lumea face reclama la tot pasul gratis. (sunt rautacios)

Si nu, nu sunt un pervers care se uita dupa fuste scurte etc, dar unele lucruri nu ai cum sa nu le observi :).

Daca voi aveti un indiciu de ce se expune celulita, va rog sa ma luminati si pe mine.



6 comentarii :

Alina spunea...

Ce urat, nu inteleg aceste femei de ce ar purta asa ceva, ce vor sa arate?

Narcis spunea...

@Alina: Si eu imi pun intrebarea asta retorica, in stil eminescian, dar nu vreau sa jignesc sexul frumos te imbraci cu asa ceva cand ai ce sa arati.
Ok automat logica este urmatoarea: imbraci o fusta scurta si atragi foarte multe priviri, dar scopul care este ? Sa fi admirata ca o Afrodita(zeita frumusetii si a iubirii), cum este femeia sau sa fi hulita precum un atacat care rateaza cu poarta goala?

celulita pe picioare spunea...

E dreptul fiecaruia sa se afiseze intr-un fel, dar trebuie sa fie constiente ca exista ipostaze care le dezavantajeaza!

Narcis spunea...

corect sunt ipostaze care nu le avantajeaza dar le ignora :)))

celulita pe picioare spunea...

Intr-adevar mare parte dintre femeile care au celulita sunt nepasatoare si se afiseaza in diverse tinute vestimentare care le dezavantajeaza.

crina spunea...

Pe mine m-a ajutat sa scap de celulita suplimentul facut din plante ce se numeste Cellinea!L-am cumparat de pe sit-ul www. cellinea.ro si dupa 3 luni de tratament am reusit sa scap complet de celulita! Produsul e facut din plante asa ca o eventuala reactie adversa e exclusa!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live