vineri, 10 august 2012

Unde fumezi tigara electronica?

Ratb 335




Romania tara unde nu te plictisesti niciodata si unde rasul este gratis (momentan). Vreau sa va povestesc o intamplare, dar inca ma bufneste rasul cand ma gandesc. 
Ok, eram ieri in drum spre casa de la Titan ma urc in 335 eu si alte persoane. La prima statie se urca un grup de pensionari, la mijlocul autobuzului un tanar cu doua genti de voiaj si o sacosa sta sprijinit de bara si se uita pe geam. 
Tanarul scoate tigara electonica din dotare si incepe sa o pufaie, se uita in dreapta (mare greseala) probabil nedumerit de zona in care se afla. Se aude o voce grava " ce faci nesimtitule dai fumul spre mine?" si jap o palma peste fata de a sarit si tigara din mana. 
In secunda doi este inconjurat de pensionari si incepe circul: " mai da tie nu-ti este si tie rusine sa fumezi in ratb? Este un transport in comun nesimtitule." Tanarul vizibil bulversat vrea sa spuna ceva in apararea lui cand se intampla din nou jap a doua palma de la acelasi pensionar. 

Jur ca am vrut sa intervin sa le explic ca nu este fum adevarat de tigara, dar nu mai puteam sa ma opresc din ras. Tanarul coboara pe 3 carari la prima statie si pensionarii in continuare recalcitranti il atentioneaza inca din autobuz.

Deci intrebarea este: Unde fumezi tigara electronica?

4 comentarii :

Anonim spunea...

Ahahhaha mi-am pus si eu intrebarea asta de cateva ori. Stiu ca in avion e interzis (bine, depinde putin si de compania aeriana), dar asta ca sa nu se creeze panica la bord. In rest e permis cam peste tot (in limitele bunului simt); cu toate astea, nu m-as risca--dupa cum ne arata si povestea ta, mai avem mult pana sa fim un popor informat si civilizat.

Narcis spunea...

@silkipek: eu nu fumez tigara electronica, dar cu siguranta nu aprindeam in ratb sau metrou etc. Dar tipul avea o fata saracu cred ca i s-au incurcat amintirile din cauza palmelor, eu nu mai puteam de ras si imi vine sa rad si acum cand imi aduc aminte de momentul respectiv

Pishky spunea...

Ca să răspund prima dată la întrebare: Eu NU fumez! Deci nici unde nu fumez o țigară electronică și nici ne-electronică!
M-a amuzat întâmplarea la care ai participat! M-a bufnit și pe mine râsul dincolo de monitorul calculatorului, imaginându-mi toată tevadura!

Narcis spunea...

@Pishky: Corect indicat este sa nu fumezi (eu fumez), dar pentru cei mici sa NU fumati, o sa va cada toti dintisorii si o sa fiti si urati.
Sow as vrea sa pot sa cer cumva de la baza Titan filmuletul cred ca devine best of pe youtoube :).

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live