vineri, 26 aprilie 2013

De unde vine raul?

Nu stiu cati dintre voi ati vazut cazul "tatalui" care si-a omorat fetita de 4 ani din gelozie pentru ca sotia il insela. Traumatizant mai grav este ca el inainte sa comita fapta efectiv si-a amenintat sotia cu o saptamana inainte ca o sa o pedepseasca astfel.
Rugaciune pentru inger!

Nu o sa pot niciodata sa inteleg cum poti sa faci asa ceva unui ingeras, este inuman. Adica este copilul tau, iar tu esti persoana in care ea are incredere cel mai mult, cum sa o omori, cand scopul tau de parinte este sa-l protejezi si sa-l ocrotesti.
Daca a planuit deja fapta inainte cu o saptamana inseamna cel putin teoretic ca a fost premeditata si presupun ca s-a si gandit la consecintele ei.
Sa presupunem ca sotia lui il insela ce vina avea ingerasul asta mic pentru faptele lor, asta nu poate sa justifice absolut deloc fapta lui. Se spune ca sunt "nebanuite caile Domnului", nu pot sa inteleg cum el s-a salvat si ea a murit, ce "plan" mai mare poate sa fie oare, ce fel de dreptate este asta ?
Ma gandesc la momentul in care a omorat-o si corpul ei mic a ramas inert, fara viata si el o privea. Ce poate sa-i spuna un parinte unui copil inainte sa-l omoare oare ?
De ce nu si-a facut rau doar lui si a trebuit sa o omoare pe ea, un suflet nevinovat, care sunt sigur ca nu a inteles nici macar inainte sa-si dea ultima suflare cu ce gresise fata de tatal ei.
Nu toata lumea trebuie sa faca copil asta este clar pentru mine!

Dragilor sa spunem o rugaciune pentru micul ingeras...

1 comentarii :

Sergiu M spunea...

Astia sunt oameni bolnavi, care nu gandesc normal. Nu ca altii ar sta mult mai bine sau ca ar excela, insa unii chiar au probleme al capitolul asta.

Si mai e un aspect cand unii se lasa condusi de cel rau.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live