miercuri, 29 mai 2013

Bookfest 2013!

Pentru cei interesati de astazi si pana pe data de 2 iunie puteti sa vizionati expozitia de la Romexpo, Bookfest 2013. Sunt sigur ca cei pasionati de carti o sa gaseasca foarte multe lucruri interesante anul acesta.
Bookfest 2013

În 2013 invitatul de onoare la Bookfest este literatura germană, prin participarea Austriei, Elveției și Germaniei, în cadrul proiectului internațional Trei țări, aceeași limbă.
Standul comun al Germaniei, Austriei şi Elveţiei va avea o suprafaţă de 120 m2 şi va fi amplasat în Pavilioanele C4 – C5. În centrul său, se va afla o amplă expoziţie de carte, cuprinzând noutăţi editoriale din toate domeniile. În acelaşi stand este prevăzut şi un spaţiu de manifestări, precum şi o librărie cu cărţi în limba germană. Aici veţi putea găsi o ofertă bogată de titluri în limba germană, de la literatură contemporană, cărţi de referinţă, dicţionare, manuale, până la literatură pentru copii şi, nu în ultimul rând jocuri, muzică şi filme. Nu vor lipsi de la vânzare titlurile în original ale autorilor germani, austrieci şi elveţieni, prezenţi la întâlnirile cu publicul cititor bucureştean.
Autori, editori, ilustratori, traducători și jurnalişti din cele trei ţări de limbă germană vor sta la dispoziţia publicului şi a specialiştilor, pe tot parcursul celor cinci zile de târg. Standul este organizat de Târgul de Carte de la Frankfurt.

Succes pasionatilor de lectura!

1 comentarii :

Pishky spunea...

imi pare unul din cele mai tari proiecte!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live