marți, 21 mai 2013

Sinuciderea un inceput al suferintei!

Ieri am aflat cu tristete despre sinuciderea unui prieten, nu vreau sub nicio forma sa descriu modalitatea sau chestii de genul asta, personal as vrea sa uit si eu, dar nu pot.
Am mai scris despre sinucidere nu este o solutie sub nicio forma. Imi amintesc cum imi spunea ca se simte singur, as vrea sa pot sa-l mai contrazic, nu poti sa spui ca esti singur cand astazi te plang zeci de suflete.
Sinuciderea nu este o solutie!

Sa va explic titlul, din perspectiva sinucigasului el vrea o eliberare din aceasta lume cu orice pret din varii motive, este egoist nu se gandeste si la repercursiunile faptelor lui. Adica tu termini socotelile cu viata si crezi ca suferita ta se termina, dar fapta ta provoaca la randul ei un val de suferinta enorma pentru cei care te iubeau.
Dumnezeu iubeste viata dragilor, trebuie sa va ganditi ca o viata se formeaza 9 luni, daca Dumnezeu nu iubea viata si nu o pretuia, de ce sa fie un proces asa de lung ?
Viata inseamna dragoste o emotie intre doua persoane de sex diferit care formeaza o noua viata.
Cred ca am fost la el acum vreo 2 saptamani si ceva si imi spunea ca este ok, era angajat imi spunea ca ii place, nicio clipa nu am putut sa-mi dau seama ce se intampla in interiorul lui.
Niciodata nu stii ce este in mintea unui om!
Ce m-a marcat si nu pot sa-mi dau seama logic ce inseamna, inainte sa faca teribilul act si-a facut doua feluri de mancare si a lasat aragazul la inmuiat exact cum facea de fiecare data dupa ce gatea cu gandul sa-l spele.
M-am gandit poate a primit un telefon ceva care l-a facut sa reactioneze in felul asta, dar nu a primit nimic.

Ultima data ne-am despartit cu o strangere calda de mana, astazi ne vedem pentru ultima data si iti spun adio cu un sarut rece!

Adio prietene drag


2 comentarii :

firma paza spunea...

Raman la parerea mea,ca este un sfarsit al suferintei.

Narcis spunea...

Titlul si articolul nu fac referire la sinucigas ci la rudele acestuia.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live