marți, 7 mai 2013

Mersul cu tricicleta, primul sport practicat de copilul tau!

Stateam si ma gandeam ce modalitati de distractie exista pentru cei mici, fiind si prima data cand o sa fiu tatic, trebuie sa ma documentez cat mai mult referitor la subiectul “distractie pentru printesa lui tata”.  Am ajuns cu gandul la triciclete, ma gandesc ca este modalitatea de mijloc intre carucior si bicicleta.
Tricicleta

Asa cum am spus si in titlu este primul sport practicat de copil, ajuta si corpul sa se dezvolte sanatos, sporeste creativitatea si normal aduce si zambetul pe buze celui mic.
Din ce am vazut pana acum stiu ca cei mici au energie foarte multa si este mai probabil sa obosim noi primii decat sa oboseasca ea, deci o tricicleta este ideala pentru a  “epuiza” in mod constructiv energia copilului. Este primul “vehicul”, condus de cel mic si presupun ca ii confera si o doza de independent, dar si de incredere in fortele proprii
Acum triciclete sunt multe modele, dar ma gandesc ca un parinte grijuliu ca trebuie sa fie una cu cat mai multe accesorii de siguranta pentru o protectie sporita. Mai trebuie sa mai tinem cont si de conditiile metereologice si este bine sa fie echipata cu o cupola impermeabila care este benefica si in conditiile de ploaie, dar si daca este foarte cald afara, aceasta oferind protectie in ambele situatii.
Cateva accesorii la care pot sa ma gandesc  ar fi sa poti sa blochezi pedalele sa nu se raneasca cel mic, sa contina centura de siguranta, manerul sa fie reglabil  pentru o manipulare cat mai buna.
Cu tricicleta copilul poate sa se plimbe oriunde, in fata blocului, in parc  la gradinita, etc. Plimbarea poate sa fie si o modalitatea foarte buna sa cunoasca si alti “mici competitori” cu care de ce nu sa faca intrecere.
Pentru copilul meu imi doresc ce-i mai bun deci aleg triciclete nichiduta.ro.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Veгy nice writе-up. I definitely aрρreciatе this wеbsite.
Thanks!

Also ѵisit mу sitе :: Highly recommended Online site

Stabilizator de tensiune spunea...

Este cea mai buna modalitate de a face miscare sau a sta sa fii plimbat.

Robert Mihai spunea...

Bicicleta fara pedale cred ca este cea mai tare inventie, am luat eu pentru baiatelul meu

dany spunea...

Asa este! tricicleta este foarte importanta pentru copii pentru ca le ofera sansa sa faca miscare in aer liber, ii ajuta sa isi dezvolte coordonarea si ii pregateste pentru bicicleta.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live