luni, 27 mai 2013

Cateva stiri cu prosti!

Asa ca de Luni sa ne mai destindem cu cateva stiri care pe mine cel putin m-au amuzat copios. Avem 2 nationale si una internationala, inca nu-mi dau seama care stire merita primul loc.
Garcea il bate pe Garcea sub acoperire
Prima stire vine direct de pe litoral, 3 politisti l-au batut pe al 4 lea care lucra sub acoperire. Cat de tare este asta ? Adica politia intai isi testeaza tehnicile de bataie tot pe un politist. Dupa ce a incercat sa le dea mita politistul sub acoperire, a fost sechestrat si batut de ceilalti 3 politisti. Dupa ce i-au fost verificati toti dintii, cred ca si-a amintit (victima), ca si el este politist. Cei trei au fost arestati si dosarul este pe rol.

Stirea doi il aduce in centrul atentiei pe Dorel, cum care Dorel ? Cel mai muncitor roman, pe zicala noi ce mai muncim astazi? Pai sa asfaltam linia de tramvai, zis si facut. Va las filmuletul mai jos...


Ultima stire este internationala si o avem tocmai din America normal, parca sunt frati cu noi astia!
A fost viol sau nu?
Pentru ca vrut sa se impace cu prietenul ei cu orice pret s-a gandit sa-si insceneze un viol.  La ce fata are sunt sigur ca nu a gasit niciun voluntar care sa o "violeze" efectiv. Unde credeti ca a facut fapta? Intr-un cimitir, acolo a inteles ea ca au loc violurile, tare. Si-a pus una bucata punca pe cap s-a aruncat intr-o groapa si pe urma a sunat la politie sa declare ca a fost violata. Pentru ca nu a mai fost violata niciodata :) s-a incuract in declaratii, ulterior a recunoscut ca a mintit pentru a se impaca cu prietenul ei.

Eu m-am distrat copios dragilor, spor la asfaltat tramvaiul... sa aveti o saptamana minunata.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live