duminică, 15 decembrie 2013

Iehovistele au barbati sau isi cauta?

Se intampla acum in jur de doua saptamani cand au venit la usa doua fete pana in 30 de ani si au vorbit cu sotia, nu am acordat prea multa importanta atunci momentului. Nu au vorbit mult si au plecat, erau iehoviste, am mai auzit in trecut ca trebuie sa te feresti de ei ca de raie mai scapi da de ei nu.

Martorii lu Iehova
Saptamana trecuta vin de la munca era ceasul cam 19:00, ajung acasa si nici nu apuc sa-mi pun sa mananc ca suna la usa, cand deschis bam bam, iehovistele. Afara era foarte frig, ele imbracate asa subtirel si cu niste carti in mana. Le deschid se prezinta (logic nu mai stiu numele din secunda doi), intreaba de sotie spune ca au vorbit cu o doamna ultima data si ar vrea sa mai vorbeasca cu ea. Le spun ca nu se poate pentru ca este cu bebele, ma intreaba daca am un minut sa vorbeasca cu mine atunci. Logic trezit de la 6 dimineata si ajuns acasa si nemancat am zis un mare ..Nuuu. Dar vrem sa vorbim ceva important, zic ce ... sa vorbim din Biblie ..ii explic eu care este treaba cu munca si astea. Ma inrtreaba la sfarsit daca pot sa mai treaca si alta data pe la mine (ii conditiile in care eu le am tinut la usa tot timpul), le-am zis clar ca nu.
Acum eu ma gandeam pe frigul ala ele chiar nu au ce sa faca ? Poate nimereste la un nebun de le baga in casa si le mai face si altceva :), e macar apuca sa-i vorbeasca din biblie..

1 comentarii :

Colectionarul spunea...

Am facut si eu greseala acum mai multi ani sa invit niste Mormoni acasa,au venit mi-au vorbit din Biblie,m-au invitat sa vin la o slujba,dar dupa aia mult timp n-am mai scapat de ei cred ca vreo 6 luni m-au tot stresat.Se imtampla prin 2004.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live