vineri, 11 noiembrie 2016

Cum sa faci rost de bani rapid si sigur!

Bani nu aduc fericirea, dar ei sunt necesari daca vrei sa traiesti. Cam asa ar fi cel mai corect sa spunem, aproape orice se rezuma la bani, ei fiind un bun care trebuie sa circule continuu.
Stam si ne gandim, oare la cine putem sa apelam daca avem o situatie de urgenta si ne sunt necesari bani mai multi imediat ? Poti sa apelezi la prieteni la rude, dar daca nu au nici ei ?
Daca vrei sa apelezi la o banca de obicei dureaza o eternitate pana reusesc sa faca toate verificarile de riguare, sa te verifice in nu stiu cate baze de date, totusi aceste lucruri dureaza timp, pe care tu este posibil sa nu-l ai.
Credit rapid si sigur
Majoritatea persoanelor se axeaza acum pe imprumuturi rapide, ai un site sau un forum sau o simpla pagina unde poti sa-ti faci o simulare. Totul este foarte simplu adaugi suma pe care vrei sa o imprumuti, apoi urmeaza sa adaugi numarul de luni in care crezi tu, ca se poate sa returnezi suma respectiva.
Daca iti place rezultatul faci o simpla solicitare catre firma respectiva, dureaza 5 minute, iar cel mai tare este faptul ca primesti un raspuns in maxim 60 de minute de la solicitare. Eu cred ca este foarte rapida procedura aceasta si nu ai nevoie decat de buletin pentru a solicita creditul.
Acum aproximativ doua luni am avut neplacerea sa mi se strice televizorul, nu era nici vechi un model din 2013, dar nu a mai vrut sa mai functioneze, eram disperat, nu pentru mine cat pentru cele mici pentru ca isi pierdeau desenele.
Am sunat la reprezentanta si mi-au spus ca este posibil sa ma coste reparatia 1750 Ron, da este corect, asta am intrebat si eu prima data.
Nu aveam aceasta suma la vremea respectiva, dar am luat in calcul sa facem un imprumut rapid, am inceput sa ne uitam pe internet si sa cautam cele mai bune oferte.

O sa mentionez aici cateva criterii pe care trebuie sa le indeplinesti:

- sa ai peste 18 ani
- sa ai minim 1 an vechime la locul de munca
- se accepta veniturile multiple
- sa ai buletinul

Trebuie sa va ganditi logic sa ai o problema urgenta si sa poti sa o rezolvi cu cateva clik-uri pe internet cat de bine este asta? Scapi de cozile de la banci, nervi daca nu sunt toate actele complete si un posibil refuz la final, tot ce este posibil.

Daca totul este ok si se accepta imprumutul banii ajung la dumneavoastra acasa sau puteti sa mergeti si la sediile firmelor.

Ramane doar sa va bucurati de banii pe care ii obtineti sau sa va rezolvati linistiti problemele aparute.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live