vineri, 11 noiembrie 2016

Solutii inteligente pentru un managment profesionist!

Tehnologia asa cum am mai mentionat si anterior avanseaza intr-un ritm cat mai alert si asta se intampla in toate domeniile. In era in care noi vrem ca lucrurile pe care le avem de facut sa se termine asap, iar raportul timp calitate sa fie in egala masura cel putin de satisfacator.
Dar, ce presupun aceste solutii inteligente pentru o afacere ? Sa ai un bussiness, unde forta de munca sa fie impartita in mai multe departamente, interconectate intre ele, mai mult sau mai putin.
Trebuie, sa ai totusi un control real asupra lor, atat pentru eficientizare, cat si pentru a te asigura ca se vor indeplini KPI-urile stabilite anterior cu managerii.
Solutii inteligente pentru business


Evolutia tehnologica si mai ales evolutia din zona afacerilor, marcata de nevoia tot mai presanta de informatii relevante in timp real obtinute din volume  tot mai mari de date prelucrate, a facut ca o asemenea segmentare de pe piata solutiilor pentru afaceri sa inceapa sa-si estompeze  granitele  clare. Evident, nu se poate vorbi la ora actuala de existenta unei solutii integratoare care sa cuprinda toate subsegmentele acestei piete. O asemenea solutie complet integrata ar fi extrem de scumpa si probabil, mult prea rigida pentru a acoperi nevoile tuturor actorilor de pe piata.
Pentru a evolua si a imbunatatii procesele continuu trebuie sa ai implementata o strategie foarte bine dezvoltata si structurata, iar sistemele digitale care sa te ajute sa atingi acest tel, trebuie sa fie cel putin la fel de bune ca si strategia in sine.

Am avut ocazia in cursul carierei mele sa vad o tehnologie BPM care sa indeplineasca aceste criterii si cerinte in acelasi timp si sa aduga rezultatele estimate.

Dar ce inseamna BPM va intrebati ?

Este o solutie tehnologica de managment integrata, care transforma procesele curente si le face sa inteleaga si sa asigure o perceptie mult mai buna a "nevoii clientului", se dezvolta prin procesul de inovare,flexibilitate crescuta si eficienta.

O firma care in loc de 10 solutii digitate prin care sa functioneze structura IT, accepta si se axeaza pe o singura solutie, dar care sa fie in masura sa angreneze toate procesele in cadrul ei, o sa va ofere urmatoarele avantaje:

- eficientizarea personalului
- mai multa siguranta (toate datele fiind in acelasi lor)
- o mai buna colaborare si comunicare intre departamentele interconectate
- un workflow mult mai rapid


Acestea sunt doar cateva din avantajele la care va dau tema sa va ganditi  si sa realizati ca este o solutie fiabila si mai ales care poate sa fie pusa in practica.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live