miercuri, 1 august 2012

RCS-RDS nu respecta contractele cu clientii!

Rcs-Rds rusine


Asa cum sugereaza si titlul am avut neplacuta experienta sa constat acest lucru aseara. La TV nu prea mai am timp sa ma uit, dar cand ma uit foarte rar, imi plac canalele de la Discovery super interesante, mai pune materia cenusie la treaba. 
Am vrut sa ma uit aseara la TV, am dat pe respectivele canale si primesc mesaj: Nu aveti acces sa vizualizati acest canal". WTF ? Zic este o greseala, dau un search din nou la canale si acelasi raspuns. Ma gandesc ia sa vad ce mai lipseste, mai erau si alte canale pe care eu acum, NU mai am dreptul sa le vizualizez.
Sun la relatii cu clientii si incepe circul. Imi raspunde o domnisoara pe care parca o si vedeam in timp ce voarbea cu mine cred ca isi dadea ochii peste cap de cat de sictirita era de ce probleme am eu.
Daca nu-ti place ce faci, mergi si lucreaza altceva nu toata lumea poata sa suporte convorbirile cu clientii unor companii.
Am asteptat tot pe banii mei in jur de 10 min pana sa pot sa vorbesc cu o persoana, inainte sa adorm de la IVR-ul ala.

Convorbirea Nr 1:

Rcs-Rds: - Buna seara sunt bla bla (nu am retinut numele).
Eu:  Buna seara sunt abonat la serviciile dumneavoastra.
Rcs-Rds: Datele de identificare.
Eu: Ii dau CNP, adresa etc.
Rcs-Rds: Da se confirma dumneavoastra sunteti.Cu ce va pot ajuta?
Eu: Am constatat asta seara ca nu mai am canalele Discovery.
Rcs-Rds: Da firma Rcs-Rds a reorganizat grila de programe si acum sunt intr-un pachet separat care costa DOAR 7 Ron pe luna.
Eu: Pai noi avem un contract in derulare, pe care dumneavoastra in momentul asta il incalcati grav prin faptul ca imi solicitati pentru aceleasi canale abuziv inca 7 Ron.
Rcs-Rds: Dar dumneavoastra nu cititi contractele care le semnati? Firma poate sa modifice orice canale oricand.
Eu: Pai ok, dar dumneavoastra nu informati inainte si clientii despre aceste modificari, din moment ce o sa-i afecteze?
Rcs-Rds: Nu suntem obligati sa va informam! (Si parca o si vad cum dadea ochii peste cap, sa vezi ce-i fac acum la fraier ii dau asta cu contractul de-l omor)
Eu: Eu totusi cred ca este un abuz ce faceti dumneavoastra, recunosc nu am citit contractul, dar acum sunt curios si o sa citesc tot, sa vad ce scrie acolo.
Rcs-Rds: Da sa-l cititi! (Am uitat sa mentionez, la fiecare raspuns pe care il dadea imi mentiona numele de familei :). Am rugat-o sa inceteze pentru ca 1 la mana stiu si eu cum ma cheama si 2 la mana este super enervant)
Eu: Noi avem o intelegere semnata de ambele parti, nu se poate modifica contractul unilateral. Sau dumneavoastra acum daca am semnat ceva probabil ca o sa credeti ca mi-ai pus piciorul pe gat si faceti ce vreti?
Rcs-Rds: Cu alte informatii pot sa va mai ajut? 
Eu: Referitor la site-ul www.vplay.ro nu pot sa mai vad nimic pe el. Am vazut ca este din cauza Rcs-Rds.
Rcs-Rds: Noi nu putem sa restrictionam accesul la niciun site.
Eu: Dar este logic faptul ca este din cauza dumneavoastra.
Rcs-Rds: Va rugam sa contactati reprezentantii site-ului si sa-i intrebati.
Eu: Pai  va repet este logic, cineva care isi castiga existenta cu un astfel de job, nu ar interzice accestul pe site la o retea intreaga din partea unui furnizor de internet.
Rcs-Rds: O sa va inregistrez o sesizare in acest sens.
Eu: Si cu ce ma ajuta?
Rcs-Rds: Nu stiu, asteptati un raspuns.
Eu: Foarte interesant.
Rcs-Rds: Cu alte informatii pot sa va mai ajut? 
Eu: Nu si vreau sa mentionez ca oricum nu m-ati ajutat cu absolut nimic.Si o sa va fac si reclamatii pentru aceasta modificare abuziva si  fac si publica nemultumirea mea.
Rcs-Rds: Faceti ce vreti! (Si inchide)


Eu cred, nu rectific sunt sigur ca cei de la RCS-RDS se cred un fel de Zei daca ai semnat cu ei ai pus-o esti al lor si nu ai voie sa comentezi. Vreau sa le demonstrez ca nu este asa si astfel de abuzuri nu trebuie sa le suporte absolut nimeni.

P.S o sa va relatez cand am timp si convorbirea a doua de azi dimineata si concluziile.

Spun NU abuzurilor de orice fel!

4 comentarii :

Anonim spunea...

Daaa! Si am inteles ca s-a mai intamplat aceeasi chestie si cu alte programe din grila! Daca te uiti la postarile utilizatorilor de pe pagina lor de Facebook incepi sa te intrebi cum de mai au clienti...
In alta ordine de idei, am o proprie teorie a conspiratiei cu vPlay-ul... Incep sa cred ca domnul Adrian Sarbu are actiuni serioase la RDS si se foloseste de ele ca sa scape de vPlay, poate-poate incepe lumea sa bage in seama Voyo... just a thought :)

Narcis spunea...

@silkipek: asta ma gandeam initial pentru ca am vazut ce scrie la pagina lor :). Dar nu pot sa pun atatea injuraturi, mai finut este mai dragut.
Referitor la voyo sincer am intrat o singura daca acolo sa vad daca au un gadget de trafic eram curios. Pot sa spun ca m-au zapacit cu reclamele de la ProTV si pe site-urile lor cu voyo. Oricum au monopol cu el pentru nisa respectiva, dar acum sa faca si reclama pentru vizualizare gratis?
Pai urmaresc sa atinga probabil si trafic (public), abonati din alte tari :).

Lavinnia spunea...

Da-le peste nas mama lor de incluti !!!!!! Ador sa ma cert cu ei cand imi pica netul din 10 in 10 minute. Repet, imi place sa ma cert!

Narcis spunea...

@Lavinnia: pai astia sunt Zei :), fac ce vor tarlaua lor si banutii nostri si daca se intampla sa mai dea din greseala si servicii sa functioneze, este din greseala :). Eu cand vreau sa rad intru pe pagina lor de Facebook si te crucesti ce este acolo :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live