joi, 16 mai 2013

Bac 2013!

Bac 2013 un subiect tabu pentru saracii parinti si o misiune imposibila pentru "domnisorii Goe". Dragilor astazi vorbim despre ce se intampla atunci cand normalitatea se transforma in UEFO.
A luat bacul

Asa cum spuneam si la inceput mai ceva ca in seria de  misiune imposibila cu Tom, bacul se pare ca au tangenta cu el din ce in ce mai putini, iar interesul ...ehe nici interes nu mai este. La ultima simulare s-au luat note de 1,2,3 si cine a luat 4 inteleg ca a dat petrecere. Conform statisticilor de la simulare bac 2013, jumatate dintre elevii bucuresteni "au reusit" sa ia nota 4 (ceea ce inteleg ca in ziua de astazi este o performanta). Eu de exemplu cand am dat bacul acum foarte multi ani, daca se intampla sa nu reuseasca cineva de la noi din liceu sa ia bacul era o tragedie. Regulile jocului s-au schimbat intre timp si inteleg ca atunci cand reuseste cineva din clasa nu din liceu sa ia bacul este un succes.
Dar ce este si mai interesant se pare ca Ministerul Invatamantului este multumit de "succesul" de la ultima simulare. Serios ?
Pai eu spun ca este un Epic Fail, care trebuie sa puna milioane de semne de intrebare. Mai imi place faptul ca se investeste nu stiu cati bani in sisteme de securizare a subiectelor, aceste sisteme sunt asemanatoare cu cele de la NASA. Ma aici mi se pare mai mult decat corect NASA, are legatura cu rachete, exploatarea spatiului cosmic, cam pe unde au astia care dau bacul mintea.
Sunt atat de interesati de rezultate incat nici nu au fost sa vada cat au luat la simulare, dupa cum o sa vedeti si in filmuletul de mai jos.
Cel mai rau sincer imi pare de parintii care sufera la sfarsit, pentru Goe ca nu a luat si el bacul :(. Of, of of viata mea.


Rezultatele de la Bacalaureat 2013 o sa fie RESPINS pe linie sau cam asa ceva. Pe ei ii intereseaza ultima marca de telefon, hainele de firma, masinile decapotabile, creasta de cocos nu stiu cum se numeste freaza asta scuze. Si nu as avea nicio problema daca ar si invata, dar astia parca se fac toti fratilor politicieni sunt varza murata. 

11 comentarii :

Pishky spunea...

o sa fie majoritatea praf si pulbere... ca si anul viitor, ca si peste doi ani.. si mult timp de acum in colo

Narcis spunea...

@Pishky: ai un like de la mine asa este, majoritatea o sa fie praf, dar cum am scris si in articol mie de parinti imi pare foarte rau, elevii nu stiu daca o sa regrete chiar asa de mult pentru ca dupa parerea unora "nu prea e important bacul" :)

Narcis spunea...

@Ovidiu: felicitari esti un caz probabil pe cale de disparitie din pacate. Iti tinem pumnii si iti uram cu toata sinceritatea sa ai parte de un rezultat la bac 2013 pe masura eforturilor depuse.

Iti dau si tie LIKE :)

vasilache daniela spunea...

Daca ar fi doar elevii de vina ar fi bine. Eu ma intreb, sau de fapt stiu ca profesorii sunt cei care i-au lasat sa ajunga pana aici. Nu e vorba doar de bagat in examen, nota = oglinda a 4 ani pierduti si a profesorilor, care pt a nu-si pierde putinii bani promoveaza astfel de elevi si nu recurg la desfiintarea claselor de chiulangii nu pun nota pe care o metia ( intre 1 - 4) pt ca astfel i-au lasa repetenti care oricum nici in anii ce urmeaza nu se vor trezi..Stiu un grup scolar din Braila unde nota e la mica intelegere, deci ce pretentii sa mai avem?
De asta am postat si eu aici o parere despre scoala de acum si cea de altadata - http://vasilachedaniela.blogspot.ro/2013/05/nostalgiile-unei-eleve.html#

Narcis spunea...

@Daniela: sa treci clasa cu plasa asta am mai auzit si noi, normal ca nu sunt de acord cu asa ceva. Daca lui nu-i place cartea ok, vine taticul sau mamica arunca papornita cu ceva bun si termina Goe scoala pe urma se duce la o facultatea de cine stie pe unde ajunge cu relatii etc si pe urma ne miram cum ajung analfabetii in functii importante. Trebuie extirpati de mici asta este.

Catalin spunea...

In foarte mult timp de acum incolo , Romania v-a scapa de aceasta boala copiat care merge in simbioza cu virusul dezinteresului si al banilor putini

peter spunea...

Sa stii ca in ziua de azi este mare minune daca iei bacul...AI vazut si tu la TV ce dezastru a fost anul trecut la BAC

Narcis spunea...

@Peter: tot o sa mai fie si de acum incolo din pacate

Anonim spunea...

ce credeti ca pica anu asta la romana?

Anonim spunea...

ce credeti ca se da la partea a III-a anul acesta?

Narcis spunea...

@Anonim: daca nu ma insel anul trecut a fost poezie, anul asta cred ca o sa fie caracterizarea unui personaj principal. Sfatul meu este sa inveti tot. Stiu ca eu cand am dat acum ... cativa ani sa spunem :), am invatat 5 subiecte unul din fiecare gen si am avut noroc sa nimeresc padurea spanzuratilor, dar nu prea mi-a placut sa citesc cartea :). Am vazut in schimb filmul nu stiu cata legatura avea cu opera, am scris cam ce am inteles eu din film si am luat 8 sau 9 la romana nu mai stiu exact. Succes!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live