vineri, 17 mai 2013

Motivele pentru care il sustin pe Cezar!

In primul rand vreau sa va spun ca eu chiar m-am uitat aseara la semifinala pana la sfarsit si nu vorbesc din ce am visat. M-am decis sa scriu acest articol datorita criticilor aparute pe internet, la televizor in ziare etc.
Votati Cezar la Eurovision

Vad ca sunt foarte multi afonii care nu stiu despre ce este vorba in subiect dar isi dau cu parerea pimii. Sunt 100% sigur ca au o cunostinta foarte mare in materie de muzica, vestimentatie, prezenta scenica, ce sa faca in fata unui numar foarte mare de telespectatori si mai ales intr-o emisiune televizata international.
Acesti habarnisti se trezesc dimineata si la cafea isi aduc aminte de el (Cezar), cel care a indraznit sa se duca la Eurovision cu "porcaria aia de melodie".
Au mai fost subiecte legate de vestimentatie, ba ca este o rochie si nu se pune asa ceva, ba ca are nu stiu cate sute de cristale pe ea si este de prost gust, etc.
Discutii au mai fost referitor la orientarea lui sexuala, uite din cauza asta eu nu puteam sa dorm noaptea, chiar daca ar fi fost adevarat, ce treaba am eu cu ce face omul, atata timp cat nu ma afecteaza pe mine direct ?

Motivele pentru care il sustin:

1. In primul rand este roman, daca era turc, bulgar, rus aveam o retinere sa-l sustin, dar asa mi se pare absolut normal ca intr-o competitie internationala sa-l sustin. Este simplu el ma reprezinta si pe mine si pe voi si daca mai are si succes, nu inteleg de ce sa aruncam noi cu rosii in el ? Inteleg ca pe rommi din Franta nu-i suportati ca ne fac de ras, pe cei din Spania idem. Dar cu el care aduce un aport la imaginea Romaniei si ma refer la un aport pozitiv, ce aveti cu el ?
2. Are experienta pe scenele internationale, nu la Poplaca ci pe unele dintre cele mai mari scene de opera.
3. Eu zic ca "socheaza", dar intr-un mod mai mult decat pozitiv, un mare plus il are si coregrafia.
4. Este carismatic, am urmarit si interviurile pe care le-a realizat acolo pentru presa internationala si era extrem de degajat
5. Publicul international il simpatizeaza, motivul pentru care a si fost ales printre primii semifinalisti, ceea ce inseamna ca a avut un numar mai mult decat considerabil de voturi.
6. A fost ales de departe cel mai sexy cantaret de la Eurovision (asta nu ma intereseaza prea mult nici pe mine), dar ca marketing si publicitate se pune.
7. A observat cineva ca lui nu i-a functionat casca absolut deloc cand a cantat ? Si nu l-am vazut sa faca crize pe acolo si-a vazut de cantare in continuare.

Votati Cezar!

4 comentarii :

carolina spunea...

si eu sunt pro cezar ouatu. macar stiu sigur ca are voce ;) si nu canta manele

Narcis spunea...

@Carolina: diseara ii tinem pumnii sa stii ca avut cel mai vizionat videoclip de la Eurovision 2013 ma refer la cele inregistrate pe canalul oficial Eurovision. Cezar a avut 200.000 de mii de vizualizari si urmatorul dupa el Danemarca a avut 65.000 de mii, eu zic ca spune multe :)

Ioanes Vlad spunea...

Narcis, aici te contrazic putin. De ce multe vizualizari au fost de pe diferite siteuri de trafic youtube? De ce sau putut vedea in statistici acest lucru?
Intr-o alta idee spun doar atat, Eurovision nu mai e ce a fost acum multi ani.

Narcis spunea...

@Vlad: nu am cautat sincer sa-ti spun eu am citit doar ce a scris in presa internationala de profil. Referitor la concurs ce pot sa spun mai mult decat ca este dezamagitor de la an la an.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live