marți, 3 decembrie 2013

Ce mi-am cumparat cu banii din reclamele de pe blog!

Dupa multa munca si cateva advertoriale am reusit sa-mi cumpar ceva frumos cu banii din reclame! Sa spunem ca mi-am facut cadoul pe care mi-l doream singur.

Scaun directorial LGA 68
Le multumesc pe aceasca cale si partenerilor cu care am colaborat si care au "sponsorizat" cumpararea acestui minunat scaun directorial este foarte confortabil mai ales ca eu am niste pozitii mai ciudate de stat pe scaun.
A costat 350 Ron pentru cine vrea sa stie si l-am montat singur a venit ambalat ca la fabrica este foarte usor de montat gasiti si filmulete pe net, daca nu reusiti sa montati unul.
Biroul de acasa
Sunt curios voi ce va cumparati cu banii din reclamele de pe bloguri / siteuri ?

6 comentarii :

ionicame spunea...

Eu unul mi-am platit hostul pentru inca un an.
Banii au fost castigati de la adsense.

Narcis spunea...

Ionica imi place foarte mult pagina ta :) pai daca iti merge cu adsense foarte bine o suma ceva poti sa o publici ?

ionicame spunea...

Nu ma imbogatesc de acolo, abia fac bani de host. Adevarul este ca nici nu am timp sa ma ocup serios de site. Acum fac intre 2 si 5 euro pe luna :( destul de slabut dar avand in vedere ca nici nu depun efort pentru el asta e.

Narcis spunea...

Poti sa incerci si cu advertoriale merge destul de bine :)

dragonathus spunea...

mey sa fie... si cum de ai facut rost de banisorii acestia din reclame ... nu ne spui si noua ce si cum... de fapt mie... ca si eu vreu sa-mi cumpar ceva pentru sufletul meu...respektpa!

Narcis spunea...

@Dragon Athus: i am spus si lu ionica mai sus prin reclama si advertoriale. Am vazut ca ai oferta pe blog pentru reclame trebuie sa te caute doritorii sau firme care vor sa colaboreze cu tine. Vezi ca ai PR2 pe blog sa pui com nu ro s-au unit dasta apare N/A la ro :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live