joi, 17 iulie 2014

Dragoste la persoana a treia 2013 - Review

L-am bifat Duminica seara, locatie Hollywood Multiplex multumesc pentru invitatii colegului Emil Calinescu in colaborare cu Ro Image 2000. Filmul este foarte interesant in esenta, imi place foarte mult cum joaca Liam Neeson, oricum o distributie foarte buna.
Filmul este psihologic, daca esti amator de filme generale, bataie, razboi etc, s-ar putea sa nu te prinda, este bine de stiut.
Dragoste la persoana a treia
Regizorul: Paul Haggis
Actorii cunoscuti: Liam Neeson, James Franco, Mila Kunis, Kim Besinger si Adrien Brody

Invitatie de la Emil Calinescu in colaborare cu Ro Image 2000

*** Atentie spoiler pentru cei care nu au vazut filmul!

Filmul spune povestea a trei cupluri care nu au legatura directa intre ele initial, dar ulterior ajung in situatii comune, as putea spune chiar la limita.



In general cand urmaresti un film in care unul din actori este scriitor, este posibil ca toata povestea sa fie adevarata cu trairi in paralel, cum este exemplul de astazi cu cele treci cupluri. Sau sa fie o extindere a imaginatiei lui toate aceste intamplari, pe care urmeaza sa le expuna in urmatorul roman.
Actiunea incepe intr-o camera de hotel din Paris unde Michael (Liam Neeson) este un scriitor cunosctut, lucreaza la un nou roman, dar nu gaseste inspiratia necesara. Are deja castigat un premiu Pulizer pentru prima carte scrisa, dar de cativa ani si-a pierdut indemanarea in a manuii cuvintele, totul s-a datorat mortii baiatului sau. Anna (Olivia Wilde) este o jurnalista cu un caracter efervescent, care se confrunta cu anumite probleme din trecut. Ea este in acelasi timp si amanta mentorului ei Michael.
Theresa (Maria Bello) este de profesie avocat,ea incearca sa o ajute pe Julia (Mila Kunis), care este suspectata de tentativa de omor impotriva fiului ei, sa primeasca dreptul la vizita. Copilul se afla in grija tatalui Rick (James Franco), un artist foarte apreciat si cunoscut din New York, care incearca la randul lui sa faca tot posibilul ca Julia sa nu mai vada copilul.
Din ultima pereche fac parte Sean (Adrien Brody), un "om de afaceri" care se ocupa cu furtul schitelor de moda din Italia, pentru a le vinde producatorilor de haine second-hand. Perechea lui de aventura este o tiganca din Romania, pe numele ei Gina (Katy Louise Saunders), care are obiceiul sa pacaleasca strainii naivi.
Aceasta trece impreuna cu Sean prin diferite situatii, care ii aduc in puncte limita, totul pentru o presupusa fiica pe care el nu a vazut-o niciodata, dar pentru care este dispus sa-si dea toate economiile stranse de o viata.
Toate cele trei perechi au in comun un singur lucru a treia persoana "un copil", daca in primul si ultimul caz el nu mai exista , Julia incearca sa-si recupereze fiul.
Totul se misca intr-un sir de evenimente care se succed foarte rapid, personajele ajung foarte usor de la stari de extaz la agonie si disperare.

Filmul se termina termina exact cum a inceput cu Michael scriind, cu un zambet de implinire pe fata.

Recomand filmul pentru amatorii genului mie mi-a placut sincer, nevastuicii nu prea i-a placut.

Nota IMDB: 6.,4
Nota Delabirou: 8

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live