marți, 1 iulie 2014

S-a terminat revolutia!

Saptamana trecuta au fost 3 zile (25-27.06) de reduceri la eMag un fel de Black Friday! Reducerile au fost reale si foarte mari pentru unele produse fiind si de -90%. Reclama pe internet sau la TV nu prea am vazut sa fie, eu am fost informat in ziua de 27 (ultima zi de reduceri) prin emailul de abonare.

Revolutia Preturilor
Nu imi doream ceva in mod special dar am intrat sa verific de curiozitate preturile daca reducerile sunt reale. Chiar am verificat si au fost ofertele reale (cel putin ce am verificat eu). Am gasit jocurile pentru pc, la reducere si am si luat ceva.

Splinter Cell Conviction
De la 14 Ron l-am luat la 9 Ron pretul final cu tot cu TVA. E morala este alta, am stat pentru jocul asta vinerea trecuta pe o caldura de foc in cutia aia de magazin de la eMAG de am crezut ca o sa mor acolo. Cozi interminabile, financiarul unde se plateste comanda este la etaj unde stai la prima coada, apoi se ia chitanta si se merge la parter la depozit.

Aici este la parter la depozit.
Pe toti pe care ii auzeam pe langa mine erau de genul " am stat pana in ultima zi, acum o sa bage astia reducerile mai mari". Conceptia romanului cu ingrasatul porcului in ajun. Unde dracu ca pe site era aproape tot cu stoc epuizat :).

Am reusit sa scriu in seara asta articolul nu prea am avut timp de pitica, o sa fie publicat maine dupa 15.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live