duminică, 13 iulie 2014

Siguranta bebelusului in mijloacele de transport!

De cand s-a marit Sarra, pentru ca a facut si ea un  anisor, suntem mult mai atenti cu ea. Motivul este foarte simplu, are foarte multa energie si nu sta deloc 5 secunde intr-un loc.
Este si foarte curioasa, pe strada se opreste la orice cand mergem pe jos, la o frunza, hartie, masina, nu conteaza orice ii atrage ei atentia. Atunci trebuie sa fim foarte atenti ca ea sa fie in siguranta.

Siguranta copilului
Despre siguranta o sa va vorbesc si eu in articolul de astazi. Pentru ca ea s-a marit cere foarte mult in brate, evitam sa o mai luam cu caruciorul pentru ca trebuie sa incerce sa se bazeze pe fortele ei, adica sa mearga singura. Dar fiind puturoasa, ne-am gandit si la o alta varianta de mijloc care sa se plieze cu ambele variante, zicem noi inteligenta. Sa-i luam o tricicleta pentru copii de exemplu ce parere aveti despre acest model:

Tricicleta pentru copii
Pentru la plimbare ne-am gandit la aceasta varianta pentru ca ar completa si necesitatea sa se odihneasca ea, dar ar putea sa lucreze in continuare la muschiuletii aia mici de la picioare, cu ajutorul pedalelor poate sa faca si un mic sport.
Atunci avem tricicleta ca mijloc de transport, pentru variantele in care membri familiei sunt obositi sau daca oboseste ea, poate sa fie folosit si pentru exercitiu sportiv, mai poate sa-i confere siguranta si incredere.  Tricicleta trebuie sa fie dotata cu umbreluta impotriva soarelui, curele de siguranta, maner cu care parintele poate sa asiste copilul in orice moment.
Sunt constient daca o sa iau tricicleta  ca nu o mai coboare din ea, cand mergem la leagan in parculet poti sa o dai si cate trei ore si nu o sa zica nimic, ii place la nebunie.
Trebuie sa va imaginati daca o sa primeasca tricicleta ca este in stare sa doarma in ea :).

Va las cu Sarra si cu o imagine....

Sarra in leagan fericita
Sa ne tineti pumnii sa castigam unul dintre cele 3 vouchere puse la bataie aici.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live