vineri, 10 noiembrie 2017

5 tipuri de companii SEO de care ar trebui sa te feresti (A)

Sunt multe companii de SEO care activeaza pe piata si care promit marea cu sarea tuturor clientilor, indiferent de starea in care se afla business-ul acestora. Daca ar face numai promisiuni mincinoase, ar fi bine. Dimpotriva, pentru ca tabloul sa fie complet insista ca serviciile sunt  in acelasi timp  ieftine, rapide si de calitate.
 Pentru orice cunoscator de SEO, dar si al mediului de afaceri, e de la sine inteles ca aceasta performanta nu poate sa fie atinsa in niciun domeniu de afaceri. Mai ales in SEO, cand e nevoie de multa munca, dar si de timp suplimentar pentru ca robotii Google sa indexeze complet continutul unui site.

Campanii SEO

Pentru a reusi sa iti faci o idee cine sunt de fapt aceste companii, am creat o lista cu o parte din trasaturile ce le caracterizeaza. Nu de alta, dar nu strica sa vezi care sunt pentru a te feri pe viitor de ei.

1.      Compania „repejor-repejor”
Sunt ca un fel de Speedy Gonzales ai companiilor de SEO. Pentru ei competitia o reprezinta niste companii care se misca cu mare greutate, aproape ca niste broaste testoase de o suta de ani. Daca vei dori sa apelezi la serviciile lor iti vor spune ca automat te vor pozitiona pe primele pozitii afisate de rezultatele Google.

Daca nu stii nimic despre domeniu, iti vor spune de concurenta ca „La astia le ia cateva luni sa faca tot, apeleaza la noi ca rezolvam tot. Fara nicio durere de cap!” Tu, bineinteles, vei fi fericit pe moment. Cand vei vedea ca nu s-a realizat nimic, vei ramane cu o gaura in buget mai mare decat daca ai fi apelat la ajutorul „broastelor testoase”.
Recunosti in schimb o firma de optimizare SEO Bucuresti de la distanta, din modul in care ti se face oferta, dupa modul in care ti se raspunde la intrebari. Spre exemplu, E-Advertising si-a consolidat numele pentru iscusinta si profesionalismul cu care a dus la indeplinire fiecare serviciu pentru care a fost platit.

2.      Compania Fat-Frumos sau „rata conversiilor creste intr-o zi cat altele in zece”
Intr-adevar, cu ajutorul unor servicii SEO de calitate, rata conversiilor se modifica. De obicei creste in mod proportional cu timpul alocat campaniei SEO si calitatea serviciilor oferite de compania de digital marketing angajata.
Acest Fat-Frumos al domeniului iti garanteaza ca rata conversiilor pe site-ul tau va creste cu cateva procente in numai o zi. Greu de crezut daca ma intrebati pe mine. Totusi e posibil sa se intample asta daca se investesc foarte multi bani deodata, lucru care nu este de incurajat.

3.     Compania „Pretul este mare, dar unde e calitatea?”
Din pacate, acest lucru este foarte des utilizat. Vorbesc in special de firmele care deja si-au facut un renume pe piata si inca mai profita de pe urma lui. Reprezinta tipul profesionistilor care si-au dat seama ca pot sa umfle in mod nejustificat preturile fara a oferi nimic palpabil, care sa adauge un plus de calitate.
Chiar si in orasele mari, in care concurenta este acerba se practica aceasta metoda. Din pacate, de cele mai multe ori numai un cunoscator SEO isi poate da seama cu adevarat de farsa care i se joaca.
Sfat: inainte de a apela la serviciile unei agentii, informeaza-te! Internetul e plin de articole informative de cea mai buna calitate!
1.   
           Compania „Ca in anii 2000!”
Daca inca nu ti-ai dat seama despre ce e vorba, e tocmai acel tip de firma care a ramas blocata de-a dreptul in acei ani. Serviciile sunt invechite, deci inutile. Cel mai probabil acestia au simtit ca informarea cu privire la noul tip de SEO practicat (in prezent!) nu isi are rostul.
Candva bune acele metode, acum au ajuns sa fie identificate cu conceptul de Black Hat SEO, de care ar trebui sa fugi cat te tin picioarele!
 
2.      Compania „Hotul neprins, negustor cinstit!”
 Este un principiu in business care spune ca e bine sa mai vezi si ce face concurenta. In asa fel iti dai seama de punctele tale slabe si tari. Asta ar trebui sa te ajute sa evoluezi in plan profesional.
Totusi exista firme care au dus acest indemn mult prea departe si efectiv copiaza tot ce face concurenta. Acestea nu vin cu absolut nimic original. Intr-un domeniu care este legat mai mult sau mai putin de partea creativa, acest lucru e ca o crima odioasa.
Daca tu ca client ajungi sa colaborezi cu o asemenea firma, exista sanse mari sa te trezesti cu mult continut duplicat. Iar din aceasta cauza, tot tu vei avea de suferit. In loc sa avansezi pe scara ierarhica, tot tu vei fi cel penalizat de Google.

Acestea sunt doar cateva dintre companiile de care ar trebui sa te feresti, daca vrei sa iti mearga bine tie si afacerii tale. Daca nu ai idee ce firma ai putea alege, pentru ca deja te-a prins frica, iti recomand sa apelezi la serviciile celor de la E-advertising. Sunt mai mult decat niste simpli profesionisti, sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac!





0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live