joi, 2 noiembrie 2017

Despre Andrei Ursachi - Antrepenor

O sa incep acest articol prin a va spune ca il stiu pe Andrei de cand avea businessul e-advertising.co, preluam articole de pe platforma de la diversi clienti cu diferite nise si le promovam.
De la inceput mi-am dat seama ca Andrei urmeaza sa aibe un succes foarte mare in mediul afacerilor atat online cat si offline.

Andrei Ursachi

Dovada fiind si ultimul produs pe care l-a produs si vandut cu o expunere internationala de foarte mare succes ajungand la o cifra de vanzari enorma, aproape 600k USD. Produsul fiind boxa inovatoare de la Kalium Sound Heroes produs pe care il gasiti pe Indiegogo.
Pe langa faptul ca este o persoana de succes prefera sa-si impartaseasca din cunostintele sale vaste si cu cei noi sau care sunt la inceput de drum si vor sa inceapa un business. In urma cu cateva luni a avut un program de succes cu astfel de tineri pe care i-a luat si i-a format pe cheltuiala lui dezvoltand cateva businessuri online cu acestia. Totul a fost detaliat aproape zilnic pe pagina lui de Facebook.
In cateva cuvinte el poate sa fie catalogat foarte simplu Andrei Ursachi - business Angel o persoana altruista care traieste pentru mediul de afaceri si ii place sa si investeasca in idei noi care nu pot fi sustinute financiar de catre dezvoltatori.
De exemplu in Romania  a investit ca si co-partener intr-o afacere numita Compari imobiliare, dupa parerea mea o nisa care este deja epuizata in acest moment, dar cei de la Compari Imobiliare au reusit sa-l convinga cu atuurile pe care le au ca este o afacere care inca poate sa produca multe venituri.
Pot sa va spun si din propria experienta, Andrei este o persoana care te ajuta oricand ai nevoie, oricat de ocupat ar fi iti raspunde iti trimite materiale sau tot ceea ce ai nevoie si il intrebi te ajuta si iti raspunde.

Ce pot sa spun este ca sper ca intr-o zi sa dezvolt o afacere impreuna cu Andrei !

Bravo, Andrei Ursachi!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live