joi, 2 noiembrie 2017

Am decis sa imi reinterpretez stilul numai cu incaltaminte de calitate

Nu mai este vara, dar asta nu ne impiedica sa fim cochete si mereu in pas cu moda. Ce e drept, provocarile sunt tot mai mari, dar nu exista niciuna careia sa nu ii putem face fata. Ceva in interiorul nostru ne tot spune ca ar fi indicat sa alegem cele mai calduroase si mai comode perechi de incaltaminte. Noi insa am dori sa ne reinventam inca din acest an stilul vestimentar. Nu am vrea ca sezonul urmator sa ne prinda nepregatite si fara bani in buzunar.
Anna Cori


Nici nu gresim cand gandim asa, aceasta perioada din an ne rezerva unele dintre cele mai mari reduceri la incaltaminte. Trebuie doar sa fim atente la datele in care fiecare site isi va rezerva propriul Black Friday.
Achizitionarea unor pantofi dama Anna Cori reprezinta oricand o optiune de luat in considerare, indiferent ca sunt sau nu reduceri de sezon. Chiar si eu doresc sa imi achizitionez cat de curand mai multe perechi de acest fel, pentru a-mi reconstrui de la zero intregul stil. Cu putin noroc imi gasesc si niste bocanci la un pret accesibil. Am nevoie si de acestia.
Pe site-ul Anna Cori am siguranta ca voi gasi tot ce imi doresc, bineinteles de cea mai buna calitate. Nu numai ca investitia se va dovedi de durata, dar imi va reda si o parte din farmecul anilor trecuti. Pentru ca sunt o fana a hainelor vintage, alegerea de pantofi dama Anna Cori s-a dovedit una dintre cele mai bune investitii din intreaga mea viata.
Simplitatea si frumusetea incaltamintei produse de acest brand romanesc garanteaza unele dintre cele mai bune combinatii stilistice. Reusesc sa capat cu usurinta acel farmec vintage, de preferat al anilor 50-60. Cu toate acestea, look-ul meu este mereu unul modern datorita perechilor de pantofi Anna Cori.
In momentul de fata e parca tot mai greu sa gasesti incaltaminte de calitate, dar si cu un design ceva mai minimalist. Nu inteleg de ce mai toate produsele au inceput sa devina incarcate cu tot felul de accesorii care mai de care mai felurite. Tot ce imi doresc eu de fapt acum si cred ca si o serie de pasionate ale modei sunt piesele simple, care sa poata fi combinate cu aproape orice.
De unde toata nebunia asta indreptata spre supraincarcare? Tocmai din aceasta cauza voi continua sa port incaltaminte produsa de Anna Cori. Stiu ca indiferent de sezon voi putea gasi incaltaminte frumoasa, creata dupa reguli de bun simt. In acest fel voi sti cu siguranta ca ceea ce am cumparat va putea fi purtat chiar si peste cativa ani, fara a capata un aer usor desuet sau chiar penibil.

Un pantof elegant, cu model usor stiletto va fi intotdeauna prima mea optiune. Neaparat doresc sa fie din piele naturala, pentru ca in acest fel stiu ca banii vor fi cu adevarat investiti si nu aruncati pe fereastra.

Nu uitati sa luati in considerare faptul ca achizitionarea unei perechi de pantofi reprezinta o investitie care trebuie luata atent in considerare si trata cu  cea mai mare seriozitate, de fiecare data. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live