marți, 17 iulie 2012

Cat de periculoase sunt jocurile!

Am vazut acum ceva timp niste filmulete geniale care se potrivesc la fix acestui subiect. Si eu am jucat WOW, timp de 1 an de zile si spun cu mana pe inima este super addicted. Nu mai mananci, nu mai dormi, nu mai iesi din casa etc. Norocul a fost ca s-a stricat pc-ul si mi-a trecut pana l-am reparat. Jucam aproximativ 16 ore pe zi si era in timpul facultatii, dar la cursuri ma duceam mereu chiar daca dormeam in banca si imi luam cursurile de la colegi ulterior.

Ia sa vedem niste jucatori pasionati de world of warcraft.


Filmuletul este mai lung, el pleaca se juca wow, se opreste merge sa-si cumpere tigari. Prietena lui incepe sa-i stearga toate caracterele din joc cand pleaca. Reactia lui este .... aici va las pe voi sa comentati :).
Urmatorul subiect, masa ii opreste abonamentul de la WOW, reactia lui m-a lasat cu gura cascata si pe mine. Initial am avut impresia ca vrea sa se transforme. OMG.
Colegii de camera ii schimba parola grasanului, la auzul strigatelor lui Tarzan fuge din jungla. Totusi dupa cum face nu cred ca a avut curaj sa-i spuna noua parola :).
Mie mi se par geniale. Nu as vrea sa fiu in locul lor totusi :).

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live