miercuri, 25 iulie 2012

Maghiarii, vor sa interzica casatoriile mixte


Ziua Maghiarilor

Am citit stirea asta de dimineata in metrou, m-a intrigat si m-am hotarat sa mai "sap" sa vad ce se intampla.
Eu cred ca o parte din oamenii astia sunt plecati de foarte mult de acasa, sus la mansarda ma refer. S-au decis sa faca un manifest intitulat "Noul strigat al ungurimii din Baia Mare". Eu am zis, ok fiecare face ce vrea este democratie, dar cand am citit impotriva la ce manifestau am ramas socat. 

Protesteaza vehement impotriva casatoriilor mixte intre romani si maghiari. Motivul "este o boala contagioasa care se raspandeste in comunitatea noastra". Ma faceti sa rad, pai voi sunteti un pic bolnavi mai oameni buni. 
Vedeti istoria mai era unul care era bolnav cu rasa pura. Ce nu stiti despre cine vorbesc?
Ce faceti voi prin atitudinea asta este discriminare curata si o mai faceti si public. Adica romanii ce au sunt prosti si voi sunteti numai Einsteini, sau cum? 
Dar de Ku Klux Klan ati auzit mai intelectualilor? Cam asta faceti voi, numai ca nu ardeti si  nu ucideti efectiv, nu voi lucrati la nivelul psihicului.
Dar ce aveti voi cu oamenii de diferite etnii, daca ei se iubesc si vor sa se casatoreasca? 

Manifestul este semnat de 308 persoane pana in prezent, printre liderii manifestului sunt patru preoti reformati si romano-catolici, mai sunt si lideri din Pardidul Popular Maghiar si politicieni importanti din UDMR. 

Da, pe mine astfel de tampenii ma lasa fara glas, adica voi chiar credeti ca nu se mai casatoreste lumea pentru ca o sa manifestati voi? Nu inteleg in primul rand cine a permis aceasta manifestare tampita.

Ce parere aveti ?



0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live