vineri, 20 iulie 2012

Ma uit la radio



Pentru ca m-am saturat de toata mocirla de la televizor, vreau sa ma uit la radio. Am ajuns la concluzia ca daca este campanie electorala, alegeri, referendum ai pus-o. Am mai spus-o si nu vreau sa ma repet, nu am nicio treaba cu namolitica si nici nu ma intereseaza. 
Am venit ieri de la birou si am vrut sa ma uit si eu la ceva la televizor, primele trei canale pe care am dat politica, dau pe urmatoarele doua se discuta despre nu stiu ce politician ca este corupt. Zic, gata cu canalele astea de kkt ia sa ma uit la un film. Dau pe HBO si aici era sa mor, era un film despre POLITICA, wtf?
Inchid televizorul zic ia sa mai citesc niste articole, bloguri etc. Intru pe cateva bloguri din cinci, patru erau cu tenta politica pentru un partid politic sau altul. 
Deci pe unele bloguri daca citesti scria votati nu stiu cum sa fie lapte si miere, daca intri la opozitie, nu aia vor sa va fure, votati invers. 
Eu nu inteleg, te ia durerea de cap.
Am zis sa ma uit la un film pe calculator, iau filmul si nu aveam subtitrare la el, am intrat pe trei site-uri de subtitrari si toate aveau publicitate politica. Da, intri pe pagina si apare un pop-up mare cu fata la cate unu care iti spune ce sa faci in viata, pune stampila nu stiu cum sau invers. 
Eu cam asta inteleg cand ai stampila in mana esti puternic si important, dar cand se termina esti doar un numar printre altele. Nu inteleg de ce este atata agitatie, oricum este o saracie crunta in tara asta. 
Cand ii mai vezi la televizor toti spun ca sunt ingerasi, cand incepe cate o campanie, apar dosare, ala este proxenet, altul face evaziune fiscala, altul este in urmarire generala. Deci este de tot rasul, eu unul  nu pot sa ma mai uit la astfel de porcarii pentru ca mi se pune un nod mare in gat. 

Asa ca m-am hotarat sa "ma uit la radio" vorbind metaforic. Sincer imi este dor de "viata satului" si "telenciclopedia", chiar daca erau emisiunile regimului tot erau mai interesante ca porcariile din ziua de astazi. Stiu ca majoritatea cititorilor acestui blog nu au prins aceste emisiuni, dar o sa va adaug cateva imagini de arhiva sa vedeti la ce ne uitam :).


Telenciclopedia
Jurnalul de seara
Cam asta este, nu va plictisesc cu filmuletele. Romania noastra din prezent este plina de namolitica.
Astazi de dimineata in Ratb in 335 ma gandeam la articol cum sa-l scriu, ii suna telefonul unei calatoare si incepe sa vorbeasca la telefon, cu cine si cum o sa voteze am crezut ca innebunesc.
Voi ce parere aveti de atata namolitica?

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live