vineri, 13 iulie 2012

Un animal de om



Astazi in drum spre birou am citit un articol intr-un ziar de am ramas masca. Un barbat (animal) din America a tinut-o sechestrata pe sotia lui timp de 10 ani. In tot acest timp ii aplica aproape zilnic torturi inimaginabile. Barbatul se numeste Peter Lizon, in varsta de 37 de ani din West Virgina. O numea "sclava" pe sotia lui, aceasta trebuia sa ingenucheze in fata lui in momentul in care intra in camera si sa-i se adreseze cu "stapan".
A reusit sa scape dupa 10 ani si l-a reclamat la politie. Aceasta marturiseste  cu lacrimi in ochi ca a fost torturata la propriu timp de 10 ani de cel caruia ii jurase iubire.
In momentul in care a ajuns la politie, era plina de rani din cauza lanturilor la maini si la picioare. Ea a mai marturisit ca a fost calcata in picioare cu echipamente grele si arsa cu fierul de calcat incins pe corp. Medici au  facut nu mai putin de 45 de poze cu traumele vizibile de pe corpul acesteia. 
A dat nastere unui copil care acum a implinit 1 an in timp ce se afla in lanturi. Culmea Lizon neaga totul si afirma ca este o inventie. Este clar, omul are un comportament inuman.

Da, deci tipul este un animal, cu o minte extraordinar de bolnava, fara scrupule si fara remuscari si probabil datorita apelativului de "stapan" sufera si de narcisism. Eu personal unuia ca asta nu i-as da drumul nici macar in junga, mi-ar fi mila de saracele animale. 
Ce m-a socat cel mai mult este faptul ca judecatorul de caz i-a stabilit o cautiune de 300.000$. Adica un om ca asta are posibilitatea sa mai iasa in libertate. Serios? 
Doamne fereste!


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live