marți, 22 iulie 2014

Sa dorm in albastru!

Da, titlul este corect imi place sa dorm in albastru, un albastru calcat, spalat, dichisit cu parfum de flori nemuritoare, o mireasma care sa nu mai dispara.
Un albastru care iti intra in piele, se lipese de tine iti tine de cald, te apara neconditionat. Ati ghicit despre ce este vorba?

Lenjerii de pat outlet
Exact dragilor, este vorba despre lenjeriile de pat outlet, pe care le folosim in fiecare zi sau noapte depinde de caz. Imi place albastru este culoarea mea preferata de cand eram mic, albastru ca cerul, albastru ca apa, doua lucruri care ma linistesc foarte mult. Albastru care ma cuprinde si imi trezeste amintiri din casa bunicilor, cand dupa o zi torida de vara cautam sa ma ascund de rotundul arzator. Intru pe o portita mica, curtea este plina de flori pe partea dreapta, cativa pasi timizi si ma apropii de a doua portita cea care duce spre casa. In cuptorul de chirpici se aude inca mocnind jaratecul, probabil de la gogosile cu untura, mari cat faruria, pe care le mananc cu zahar sau cu gem.
Inainte sa intru in casa ma descalt, si simt rece, racoarea pamantului care ma trezeste in simtiri. De la umbra casei privesc spre ulita, soarele parca arde tot in jurul lui, este foarte cald. Intru in prima camera, mobila este veche din lemn gros, nu este finisat foarte bine si pe alocuri nici lacuit  nu mai este in vitrina sunt doua poze vechi de cand timpul. Sterse aporape ca nu se mai distitng chipurile din ele, langa ele arde tainic candela. In a doua camera este o masuta din lemn nu este mare, dar nici mica, cat pentru doua persoane micute. In a treia camera un pat mare pentru musafiri si un radio vechi lung cat noptiera, nu mai functioneaza de foarte mult timp, dar dupa spusele bunicii este foarte valoros.
In ultima gasesc in sfarsit patul in care imi placea sa ma pierd in timpul zilelor de vara in care nu puteai sa stai afara.
Patul este unul din paie, piciorele patului sunt niste butuci foarte grosi taiati dintr-o bucata nu sunt slefuiti, nici lacuiti, toata lenjeria este un caersaf alb impecabil, miroase a sapun de casa. Ma arunc in pat alunec jumatate in gramada de paie, care ma inteapa usor, camera este foarte rece ma trec fiorii incet, inchid ochii si imi imaginez un camp plin de verdeata, eu stand la umbra unui nuc falnic si privind cerul, cerul albastru.

Acum intrebare pentru cititori: pentru voi este importanta culoarea lenjeriei de pat, sau in functie de ce faceti o selectie ?

Acest articol este inscris la un concurs am nevoie de sustinerea voastra. Lasati un coment in tema cu subiectul, share pe facebook, pe twitter si g+, nu dureaza decat 5 min. 

Multumesc anticipat pentru sustinere!

22 comentarii :

illusion spunea...

Da, e importantă culoarea, la fel şi modelul, etc. Îmi plac culorile relaxante, care mă îndeamnă să mă relaxez, gen albastru :D

Narcis spunea...

Inseamna ca a fost pe placul tau articolul, iar daca tinem cont de trend am nimerit si culoarea :)

Tony spunea...

Culoarea o alegi si in functie de culorile prezente in restul camerei, ca nu poti pune lenjerie albastra pe langa zugraveala galbena si mobila caramizie .. am dat un exemplu exagerat ca sa se intealeaga mai bine ideea ..

Narcis spunea...

Tony: Corect, eu sufrageria albastra covorul este albastru cu Taz pentru fata mea :)

Anonim spunea...

Tot lenjeria este importantă. Culorile au o semnificație.

Andreea Ivan spunea...

Ador culoarea albastru ! E o culoare care te linisteste, Mai ales sa dormi pe o lenjerie de pat de aceasta culoare superba, cu siguranta te vei trezii mult mai odihnit !

Ra spunea...

Categoric Albastru. E culoarea care ma poarta pe valuri de iubire.
Si e culoarea lenjeriei din facultate...un lac cu lebede...si eu dormind...

Unknown spunea...

albastru culoarea mea preferata

Emil Calinescu spunea...

Eu aleg si in functie de oferta. Daca e la oferta ultima bucata, de culoare mov, o iau p-aia.

Altfel, sunt recomandate culorile odihnitoare.

Unknown spunea...

In functie de culoare si material .

Narcis spunea...

Emil nu tot ce este la oferta este si bun. Ultima experienta am luat 10 kg de DERO si am zis ca o sa rup gura targului, mi-am luat o mare teapa pentru ca era varza, ma rugam la fiecare spalare sa se termine punga.

Adelina spunea...

Nu cred ca e atat de importanta culoarea, cat timp e confortabila :D

Alex spunea...

Pentru mine este importanta culoarea, dar si materialul. Odata ce am prins un magazin cu produse de calitate, doar de la el cumpar pentru ca au fost cazuri cand culoarea lenjeriei a iesit la spalat si m-am ofticat enorm.

Laura Maria spunea...

Hehe, si ale mele tot cam predominant albastre sunt. Cred ca mi se trage de la camera in care am copilarit in casa parintilor. In privinta materialului lenjeriei, imi plac tare mult cele de bumbac satinat, fin.
PS: cum amintirile din copilarie sunt foarte puternice, iata ca in noua casuta am decorat una dintre bai numai in mozaic albastru si alb :)) urmeaza: lenjerii de pat dublu.. albastre! :))

Natural spunea...

Am mai spus si repet, albastrul in dormitor e super!

Anonim spunea...

Si mie imi place albastrul in dormitor, mai ales vara, pentru ca da impresia de racoare. Buna alegere! :) Bafta la concurs!

Unknown spunea...

pt noi calitatea conteaza mai mult....culoarea nu o observam in intuneric de pleoape inchise ;) dar bumbacul moale si ”cu miros de flori nemuritoare”...face toata magia :)

Cristi spunea...

Frumos articolul, îmi place în mod special descrierea casei. Eu folosesc lenjerii în colori deschise, mă relaxează şi îmi oferă o stare de calm, deci cred că o lenjerie de pat nu ar trebui aleasă la întâmplare...

Sergiu B. spunea...

Și culoarea e importantă, dar contează mult și cât de confortabil e patul, dacă nu e confortabil, nu mai contează culoare. :)

Vienela spunea...

Eu imi aleg lenjeriile de pat in functie de starea de spirit, niciodata in functie de celelalte obiecte din camera. :)
Narcis, daca mi-ar fi dat cineva articolul sa il citesc intr-un fisier, niciodata nu as fi ghicit ca e scris de tine. Sa mai scrii in acest registru!
Bafta la concurs!
PS: Mult mai ok aceasta tema, mai luminoasa, mai aerisita...

Narcis spunea...

Vienela: multumesc pentru apreciere ma faci sa rosesc :)). Sper sa am si castig de cauza cu acest articol :).

Mult succes tuturor

Pishky spunea...

Mie îmi plac lenjeriile cu ursuleți.. sau cât mai vesele.. ori simple.. depinde foarte mult de starea pe care o am într-un anumit moment

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live