vineri, 25 iulie 2014

Spitalul Grigore Alexandrescu un fel de auschwitz 2014! (Partea a 2 a)

Am promis o continuare acum ceva timp la acest articol (Partea I). Dupa ce au fost mutate in camera de la primul etaj, am sperat intr-o ameliorare a situtatiei, camera sa fie cat pentru sase persoane cu pat normal pentru insotitor.
Ma suna sotia si imi spune ca in prima camera la parter era parfum, m-am albit la fata.

In vizita la spitalul Grigore Alexandrescu
Ce poti sa mai spui cand auzi o grozavie ca asta, pai daca am vorbit despre piesele din prima camera, ca sunt mici, aici erau pe jumatate, era si pat normal pentru insotitor, dar complicat rau sa ajungi in el.
In camera mai era sotia cu Sarra si inca o mamica cu copilul, care in aceasi seara a si eliberat camera si a mers la parter, nu stiu de ce dar am impresia ca au facut rocada de locuri.

Patutul din a doua camera.
Patutul din a doua camera
In patul asta trebuie sa doarma si insotitorul si pacientul respectiv copilul. Nu stiu daca ati observat din prima parte a articolului dar paturile devin din ce in ce mai mici. Langa se observa un pat normal mare, doar ca nu i s-a dat voie sotiei sa doarma in el. Au mai fost alte doua zile de nesomn pentru ea, patul respectiv nu a fost niciodata ocupat cat a stat ea acolo.
Sarra era in continuare la perfuzie pana sa o aduca aici, au luat-o sa i schimbe branula la alta manuta, pentru ca i se inrosea dreapta unde a avut-o prima data. Au zis ca trebuie sa-i mai administreze inca doua pungi de glucoza. Cand eram in vizita la ele au luat-o, a urlat 15 minute, non stop timp in care i-au dat gauri la ambele picioare si abia a treia oara au reusit sa-i puna branula la manuta stanga, cu un bandaj cat toata mana aproape.

Branula
Dupa 20 de minute, a venit tot asistenta care i-a pus branula si i-a scos-o, a zis ca nu mai este nevoie de ea. Asta dupa ce am plecat eu s-a intamplat.

Va intreb, de ce cand mergem in spitale dupa ce platim o groaza de bani in fiecare luna la casa de asigurari, suntem tratati ca la abator ? De ce asistentele si doctorii asteapta doar sa le dai ceva ca sa se apuce si ele sa inceapa sa te consulte ?

2 comentarii :

ionicame spunea...

Pe mine cel mai mult ma deranjeaza lipsa de comunicatie doctor - pacient.
Te duci la doctor cu o problema, iti da o retete si daca ai noroc iti arunca un termen medical la afectiunea pe care o ai. Nu sta sa comunice deloc cu tine, sa iti explice sa te faca sa intelegi ce naiba e cu boala pentru care te-ai dus la el.

Narcis spunea...

La noi cand a venit doctora sa o consulte pe fata nu a spus decat aha aha aha, a atins-o putin si pe urma a plecat fara sa zica nimic, pentru ca nu i-a dat sotia ceva :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live