luni, 16 iulie 2012

Elder Scrolls V Skyrim - Review




E si a mai venit si vremea sa vedem ce ne mai jucam :). De cateva luni ma joc ultima parte din seria Elder Scrolls: Skyrim, este un super joc. La inceput nu mi se parea cine stie ce, pe parcurs nu ma mai saturam de el. 
Acest articol contine foarte mult spoiler, daca nu ati jucat jocul sau inca nu l-ati terminat! Mentionez faptul ca nu m-am mai jucat pana acum nimic din seriile Elder Srolls, dar cu acest joc m-au convins sa ma joc tot de la ei :). 
Caracterul pe care il am eu: nordic-warrior- two handed.
Armura preferata care o am si in prezent - daedric armor si daedric axe. O sa va explic si de ce am mers pe axe putin mai tarziu.

Daedric armor:

Daedric armor


Mai exista si Dragon Armor, dar prefer Daedric - are in componeta si inima de Daedra :). Foarte buna la defence si un aspect mai mult decat ok.
La abilitati am facut: Blacksmith (faci foarte multi bani, iti faci singur armurile, armele, bijuterii) - Speech ( te ajuta sa ai preturi mai bune la vanzare sau cumparare de iteme, te ajuta in convorbirea cu alte personaje sa afli informatii suplimentare) - Heavy Armor - (un echilibru mai bun pentru cei care aleg armura grea, un defence super bun, eu personal am pus punct si pe set complet si mai am o aparare de inca 25% pentru asta ), - Two Handed ( simplu pentru ca am ales deja heavy armor, m-am axat pe two handed pentru un damage mai mare). 
Mi-am facut Daedric Axe Legendary + am pus si enchant de 35% damage mai mare pentru atacuri Two handed.

Daedric Axe Legendary


Am ramas dator cu o explicatie, de ce am ales axe si nu altceva. La abilitatea speciala de Two Handed mi-am pus 5 puncte si am o distrugere de 100% damage pe atac cu axe, am mai pus si separat inca 3 puncte pe axe attack deep wound. In total am facut un damage de 100% + 35% enchantul de pe arma plus 35% echantul de pe bratari plus 30% enchant de pe inel, egal un damage de 200% :). Axe mai este foarte bun, adica cel mai bun in lupta cu gigantii reusesti sa i omori foarte repede. 

Un filmulet cu setul complet de Daedric Armor eu zic ca este bestial.

Astea le mai gasiti si pe net. Jocul are o libertate foarte mare, poti as explorezi toata harta nu te condifioneaza absolut nimic. Faci Questuri pentru mai multe grupuri de exemplu: campionii, guilda hotilor, dark brotherhood, magicienii etc. Pentru toti ai posibilitatea prin questurile pe care le faci pentru ei sa ajungi conducatorul lor. Ce nu-mi place mie este ca si dupa ce am ajuns conducatorul lor, ei ma tratau tot ca pe cel care este venit ultimul si ma lua peste picior :). 
Trebuie sa alegi intre rebeli si imperiali pentru a avea acces la anumite seturi de questuri de la unul din ei. Eu personal am ales imperialii chiar daca la inceput au vrut sa ma omoare.Nu prea mi-a placut de fata lu Ulfric si are numai impresii in cap. In plus imi place de vaduva fostului rege si cred ca si ei ii place de mine :).
Questurile sunt foarte multe, poti sa omori absolut tot ce misca de pe harta inclusiv din personajele importante, daca vin de la birou intr-o zi si imi vin dracii ii omor pe toti din joc :) cam asa ceva. 
Am rezolvat in proportie de 80% din questuri si inca ma mai joc.
Beneficii:
- Mai poti sa iei un camarad de arme cu tine 
- Poti sa te insori (asta mai tarziu)
- Cumperi case in cele mai importante orase
- Ai anumite beneficii cand ajungi campion 
Daca aveti intrebari si pot sa va ajut cu ceva raspunsuri, oricand lasati comentariu aici.

2 comentarii :

Narcis spunea...

Ma intereseaza dar nu ai lasat o adresa de contact :)

panouri spunea...

te-am adaugat aici:http://www.incalzitoaresolare.ro/link-uri-adunate
pentru mn
ancora: panouri solare
link: www.incalzitoaresolare.ro/produse/panouri-solare
poti sa trimiti mail dupa incalzitaoresolare.ro
multumesc frumos.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live