marți, 5 noiembrie 2013

Black Friday 2013, cum sa faci cumparaturi eficient!

Black Friday 2013, ziua cunoscuta ca si maratonul cumparaturilor, totusi nu tot ce apare de Black Friday este chiar redus. O sa va dau cateva sfaturi cum sa va pregatiti pentru 29 Noiembrie, ce trebuie sa faceti si ce nu trebuie sa faceti. Vreau prin acest articol sa va ajut sa beneficiati de reduceri cu adevarat!
Black Friday 2013
Strategia pentru cumparaturile de Black Friday trebuie sa o faceti cu 2-3 saptamani inainte, o sa va explic si de ce.
Trebuie sa aveti in minte foarte bine stabilit un singur lucru: Ce produse vreau sa cumpar? Daca ati rezolvat aceasta dilema, urmeaza un intreg proces de pregatire.
Sa aveti un buget stabilit aproximativ real comaprat cu produsele pe care vreti sa le achizitionati. Daca aveti in minte un retailer (magazin online), de unde vreti sa faceti toate cumparaturile, sfatul meu este sa va notati de pe acum preturile produselor pe care le doriti. Daca faceti acest lucru o sa va dati seama in ziua de 29 Noiembrie daca ele sunt chiar reduse sau nu.
Practica magazinelor online care a mai fost si in alti ani descoperita, nu am descoperit eu acum America. Inainte cu 2 saptamani maresc preturile produselor. Motivul ? In luna Noiembrie vanzarile pentru magazinele online sunt foarte mici, toata lumea asteapta Black Friday 2013, deci din punctul asta de vedere ei nu au nimic de pierdut pentru ca oricum nu prea vand. Cand se fac reducerile pentru Black Friday, preturile apar ca si reduse, dar in realitate sunt la pretul de acum 2-3 saptamani.
Sfatul meu este sa nu va axati pe un singur magazin, mai mult ca sigur nu o sa reziste serverele, valurilor de accesari si o sa cada (se intampla in fiecare an). Acelasi lucru va spun si pentru produsele pe care le alegeti din timp sunt doua posibilitati, sa nu fie la reducere sau sa fie stocul epuizat foarte repede, sa aveti mereu si un al doilea set de produse aproxiamtiv identice stabilit.

Cand o sa inceapa Black Friday 2013 ?

Unele magazine o sa inceapa exact de la 00:00 sa afiseze ofertele disponibile pentru eveniment, altele este posibil sa apara pe la 1:00 si chiar mai spre dimineata 4-5 dimineata. Reduceri o sa gasiti inclusiv a doua zi. Sfatul meu este totusi daca puteti la ora 00:00 sa fiti deja in fata calculatorului. Deschideti mai multe taburi in browserul vostru cu magazinele pe care va axati, ulterior decat dati refresh pe ele F5, sau din pagina (economisiti timp).

Ce sa nu cumparati!

Nu cumparati modele de telefoane, tablete, laptopuri etc vechi. Retailarii o sa scoata la vanzare produsele din depozit care nu au fost vandute. Chiar daca vedeti ca este reducere de 40-50%, nu va bucurati la o chinezarie pentru ca nu o sa fiti multumiti.

Cum imi dau seama daca un produs este redus si daca are cel mai mic pret ?

Pentru prima parte am scris mai sus, va notati din timp pretul produsului. Ca sa vedeti unde este cel mai mic pret pentru produsul pe care l-ati ales, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati si sa verificati pe site-urile comparatorilor de preturi, va las linkurile mai jos:

1. Price
2 Compari
3. Shopmania

Cand intrati pe site-urile mentionate mai sus, mergeti la casuta de Cauta si adaugati codul produsului pe care il doriti, o sa apara o lista de preturi si selectati, cel mai mic pret. Este posibil sa primiti in momentul comenzilor confirmare cu nr de comanda sau nu. Daca nu primiti, sfatul meu este sa verificati cu un telefon, la magazinul de unde ati comandat in maxim 3 zile de la sfarsitul evenimentului. Asa puteti sa fiti siguri ca a fost
inregistrata comanda in sistem.

Cand ajung produsele comandate ?

Datorita faptului ca o sa fie zeci de mii de produse comandate este posibil sa primiti produsul si in 3 saptamani. Nu trebuie sa va enervati, doar sa aveti rabdare pana ajunge comanda.

Sper sa va fie de folos sfaturile mele si sa le si puneti in practica. Va astept cu povesti dupa eveniment sa-mi spuneti daca au fost eficiente cumparaturile.

Cumparati cu cap!


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live