marți, 19 noiembrie 2013

Preferati apartament in cartier sau in complex rezidential? (A)

Asa cum spuneam in alt articol referitor la imobiliare, am luat apartament cu creditul Prima casa, intr-un bloc din anul aproximativ 1978, este ok, mai putin vecinii care sunt inaintati in varsta. In proportie de 85% au prins o anumita perioada si spun NU la orice inseamna modificare la bloc, sa facem renovare, sa luam alt lift sa dam o zugraveala etc.
Complex rezidential Curtea Domneasca

Va dati seama este un vis sa ai asa vecini, dar imi fac curaj ca in urmatorii 10 ani maxim o sa "plece" toti vecinii :) (stiu ca sunt rautacios).
Daca ajungi la mine la blog si te uiti la etajul patru unde stau eu si te uiti de afara zici ca este aruncat apartamentul meu ca nuca-n perete, pentru ca este renovat are jaluzele etc si te uiti si la restul apartamentelor jur ca este ca dupa al doilea razboi mondial.
Vorbeam cu un prieten si ii explicam situatia de la mine si mi-a spus ca a gasit pe net cand isi cauta el locuinta  vile Domnesti.
Un complex rezidential cu peste 100 de vile sittuat undeva la o distanta de 2.5 km fata de soseaua de centura, Curtea Domneasca este un mic paradis verde. Daca initial pretul unei vile ajungea la 300-400 de mii, odata cu criza financiara preturile au intrat la apa si acum oricine isi permite sa cumpere o bucatica din paradis, preturile actualmente fiind de aproximativ 130 si ceva de mii euro.
Sunt diferite tipuri de vile clasificate ca : A, B, C si D, din cate am inteles acum in 2013 mai sunt disponibile doar 16 noi vile de tip D construite chiar in mijlocul complexului rezidential.
Complexul de vile are infrastructura ultra-moderna canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, iluminat stradal, internet de mare viteza, cablu TV, telefonie fixa).

Facilitati:

- Piscina ultra-moderna cu baldachine, sezlonguri si bar pentru a asigura o relaxare cat mai placuta impreuna cu cei dragi
- Terenuri de tenis - zgura, cu nocturna, pentru inchiriat sau lectii private (daca vrei sa ajungi ca Nastase recomand si cursurile private)
- Sala de fitness utilata in 2013 dupa ultimele standarde pentru o dezvoltare minte-trup cat mai armonioasa pentru toti membrii familiei
- in cadrul complexului gasiti si o gradinita eco pentru cei mici unde pot sa-si consume energia in voie, sub stricta supraveghere a unui personal specializat
- in anul 2014 complexul o sa contina si o scoala privata cu personal didactic specializat
- daca vreti sa organizati petreceri cu diferite ocazii langa piscina se afla un restaurant si o pizzerie italieneasca

Mie cel mai mult imi place ca este la o distanta considerabila de nebunia din Bucuresti cu trafic si aglomeratie si este foarte linistita zona, exact ce iti doresti dupa o zi grea la birou.

2 comentarii :

okunweb spunea...

Frumos complexul, dar parca ii lipseste ceva. Cum se poate sa traiesti fara vecini care dau gaura cu bormasina la doua noaptea sau fara maidanezi care te fac sa urci pe podium la olimpiada de atletism. Nu se poate, nu as sta niciodata intr-un loc unde nu miroase a canal sau gaz de esapament.

Narcis spunea...

@okunweb: aici iti dau dreptate cum se spune "old habits die hard", dar am spus depinde de gusturile fiecaruia si de posibilitati normal :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live