miercuri, 13 noiembrie 2013

RCS-RDS nesimtiti si incompetenti!

Incerc sa am o relatie cat mai ok cu cei de la RCS-RDS, chiar mi-am dat toata silinta, dar nu ai cu cine. Asa cum spuneam in articolul anterior mi-am luat un tv nou, care are foarte multe functii, printre care si posibilitatea sa introduci cartela pentru HD direct in el. Si am zis sa comand una de la RCS-RDS, stiam ca ei au astfel de cartele sa nu mai stau si cu receiverul prin casa.
Rcs-Rds niste nesimtiti

Parca stiam inainte sa comand ca o sa am o noua experienta "frumoasa" cu ei cum au mai fost. (vezi arhiva de articole despre ei aici, aici si aici). Sun la relatii cu clientii pe data de 02.11.2013, fac comanda si imi spune ca urmeaza sa ma informeze in maxim 2 zile lucratoare cand ajunge cartela sa ma duc la cel mai apropiat sediu pe care l-am si specificat sa o ridic.
La doua zile primesc acest email:

Stimate abonat X,

Ati primit acest email datorita faptului ca ati comandat echipamentul DIGI SMART SmarDTV pentru adresa  X.

Ati optat pentru ridicarea echipamentului din casieria Bulevard Chisinau, Nr. 2, Bl. 50, Sc. 1, Ap. 45, Bucuresti

Comanda are numar-ul: 37500

Puteti anula oricând comanda plasata folosind interfata Contul Meu Digi.

In maxim 2 zile lucratoare va vom anunta cind va fi disponibil echipamentul comandat de dvs.

Va multumim,

Echipa RCS&RDS

Mai trebuie sa mai astept 2 zile sa ma anunte cand il ridic, zic hai ca nu este mare lucru 2 zile. Au trecut zilele alea ca-n poveste si in loc sa primesc un raspuns mai primesc un email.

Email primit pe data de 04.11.2013

Stimate abonat X,

DIGI SMART SmarDTV pe care l-ati comandat online la RCS & RDS, nu este, momentan, disponibil in stocul punctului de prezenta indicat de dvs.
Revenim in 5 zile pentru confirmarea disponibilitatii echipamentului.

Va multumim pentru asteptare!

RCS & RDS

Deja incepeam sa simt o iritatie, care nu imi era straina cand este vorba de minunata firma RCS-RDS. Pentru ca au trecut si alea 5 zile (si nu au mai revenit normal), m-am hotarat sa-i contactez eu si sa-i intreb de cartela asta ca parca este din aur. Si imi raspunde o domnisoara draguta la call center ( as vrea eu: era o obosita suparata pe viata) si imi comunica cu toata caldura ca poate sa dureze si 30 de zile de acum incolo.
Hai ca nu am fost prea socat nici acum, dar am intrebat-o si eu daca exista cartela asta la alte magazine si poate ca sa-mi trimita din alta locatie din depozit, in locatia unde mi-am comandat eu. Normal ca nu se poate asa ceva pentru ca trebuie sa primiti cartela exact in locatia unde ati specificat...Ati prins raspunsul la intrebarea mea ? Sincer cred ca asta era din viitor nu prea ma descurcam cu ea.

Sa revenim mama ei de cartela care trebuia sa vina in 2 zile, pe urma in 5 pe urma poate sa dureze si peste 30 de zile. 

Am rugat-o sa ma anunte cand se termina de fabricat cartela. Cu un asa comportament fata de client cum sa renunti la RCS-RDS ? 

13 comentarii :

Pishky spunea...

băi deci pe cuvântul meu.. tu poți scrie un roman cu rcs-rds =))

turbo spunea...

cand esti la rds trebuie sa ai multa rabdare. daca ai o problema de orice fel si suni la ei in maxim 2 sapt se rezolva

Narcis spunea...

In maxim 2 saptamani daca ma gandesc asa putin cred ca o rezolv singur, nu am nevoie decat de 1 topor

lichiresti spunea...

:) eu am probleme cu romtelecomul, cand cu netul cand cu telefonul...pentru telefon zic ca am Vodafone, da cu netul vroiam sa iau un stick de la rce-rds...da, acum is in ceata!!!

Narcis spunea...

Orice serviciu de telecom are probleme, dar aici nu este vorba despre un echipament care "face figuri", nu merge, este vorba de cum se desfasoara relatia din punctul lor de vedere cu clientul si cum suntem tratati. P.S nici pana astazi nu m-a mai sunat nimeni referitor la cartela, dar imi fac sperante ca macar anul viitor sa o primesc :)

Anonim spunea...

Salut!
Ai primit cardul? Pt ca eu astazi fac o luna de cand am plasat comanda la ei...si nimic...in fiecare saptamana am sunat la call center si ma tot duc cu vorba.
Multumesc!
Liviu

Narcis spunea...

Liviu: salutare, da am primit cartela de aur vorba aia dupa lupte seculare a durat ceva, merge foarte bine nu am avut nicio problema cu ea si am undeva la 180-190 de canale cu ea si 6 posturi de radio cat ai asteptat pana acum ?

Anonim spunea...

Si eu ca si Liviu am comandat pe 2 februarie si uite ca ma apropii de o luna de cand am facut cererea . Am dat si eu tel la ei Si mie mi-a spus un gutan de acolo ca trebuie sa mai astept . Nu se stie cand Vorba ta parca sunt din aur:)

Narcis spunea...

:)) Vezi replica din BD la munte si la mare: " Bai nene, mai e mult pana departe", ceva de genul asta trebuie sa intrebam cand sunam la ei:)

Mihai Dascălu spunea...

Sunt in aceeasi situatie si eu. O astept pe cartela de doua saptamani. Cei cu care vorbesti la telefon sau fata in fata de la ei sunt robotei. Nu spun mai mult de frica sa nu greseasca, saracii. Doar daca ii enervezi mai obtii un rictus, ceva...

Unknown spunea...

Azi am 2 săptămâni de când am facut comanda la smart cam si nu am primit nici azi nici măcar un sms oare când au de gind sa mă onoreze serios îmi vine sa o anulez voi ce ziceti.

valihuiu spunea...

Pe 9 aprilie 2016 fac 4 luni de când aștept cardul

Narcis spunea...

@valihuiu ce pot sa spun chiar te compatimesc din punctul asta de vedere, eu nu am mai apelat la alte servicii de la RCS, imi ajunge ce am acum. O singura daca am vrut la net sa ma trec pe fibra si mi au zis ca se poate, dar trebuie sa-mi dea nu stiu cate gauri pentru cablu. Cand am auzit de gauri si cabluri noi, am spus PAS.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live