vineri, 18 octombrie 2013

Altex, un retailer serios din punctul meu vedere!

Ma gandeam sa-mi cumpar un televizor pentru sufragerie, metoda aplicata, gasesc o marca care imi place si incep sa verific preturile.
Am luat un magazin mare random Flanco si am inceput cautarea, nu a durat foarte mult si am gasit un model care imi place.
Televizor LED 102 cm

Sfatul meu cand faceti cumparaturile online, dupa ce gasiti produsul pe care vreti sa-l comandati cautati intotdeauna pe site-urile comparatorilor de preturi (price.ro, shopmania, compari.ro). Este posibil ca uneori preturile sa nu fie actualizate acolo, va recomand sa verificati exact la magazinul respectiv daca mai este pretul de actualitate.
Am gasit asa cum spuneam tipul de TV pe care mi-l doream si desi initial am fost pe Flanco in urma verificarilor efectuate asa cum am spus, am ajuns la Altex (avea cel mai mic pret), costa in jur de 1.999 Ron (pret psihologic).
Vroiam un televizor pe care sa-l pot sa il conectez si la internet, era specificat faptul ca are functie de wi-fi, dar in urma verificarilor am inteles ca este posibil sa mai ai nevoie de un adaptor special pentru Philips.
Era duminica seara 22:30, logic nu mai gaseam pe nimeni la relatii cu clientii sa pot sa ma lamuresc.
Ma gandesc ca o sa-l comand a doua zi dupa ce fac si sapaturile de rigoare ulterior. Luni in jur de ora 11:00 ma hotarasc sa sun, in  acelasi timp deschid si pagina de internet sa pot sa le ofer codul produsului.
Ajuns pe site in loc de pretul de 1.999 Ron care era in urma cu cateva ore, gasesc 2.499 Ron (pret care il are si in prezent).
Sun in continuare sa iau legatura cu cineva de acolo sa vedem daca se mai poate face ceva sa cumpar produsul cu pretul de duminica seara.
Vorbesc la relatii si ma indruma sa fac o sesizare pe pagina lor cu problema mea si o sa primesc un raspuns (sincer nu credeam ca o sa ma mai caute sau ca o sa am un raspuns pozitiv).
Fac sesizarea unde explic problema mea si solicit un raspuns cat mai urgent.
In aproximativ 3 ore ma suna un reprezentat si imi spune ca pot sa comand produsul la pretul de duminica seara :).
Abordarea mi s-a parut foarte ok si pentru asta au castigat un client fidel.

Magazinul online Altex

Precizez ca acest articol nu face parte din nicio campanie de promovare, nici advertorial, nu am luat niciun leu ca sa-l public este o apreciere sincere pentru profesionisti.

Daca aveti experiente cu magazinele online, fie placute sau neplacute va invit sa comentati la acest articol. 

2 comentarii :

Anonim spunea...

ai luat 500, nu-ti ajunge? :)))))

Narcis spunea...

Corect si nu ... sa-ti explic de ce. Daca eu cumparam televizorul de duminica era la pretul redus, articolul asta nu mai exista (este vorba despre un sir de evenimente cu anumite consecinte). Dar aici era vorba despre raspunsul pe care mi l-a oferit magazinul referitor la solicitarea mea. Putea sa spuna NU am schimbat pretul si asta este...

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live