joi, 31 octombrie 2013

Targul Agricol 2013 la Romexpo!

In perioada 30 octombrie 3 noiembrie puteti sa vizitati expozitia de la Romexpo pe segmentul agricultura. Am descoperit ieri cum am biroul la 50 de metri de Romexpo, am vazut agitatie si m-am intrebat ce o fi acolo de este atata lume?
Targul Agricol Indagra 2013
Am aflat ca este evenimentul anului in agricultura si preparate traditionale. Sincer am zis sa merg sa mananc niste sarmale cu mamaliga sau o fasole cu ciolan la ceaon.
Am plecat de la birou se plateste intrarea (nu stiu cat este pentru ca eu nu am platit) si pe urma incepi sa te uiti in stanga si in dreapta dupa ce iti pofteste inima.
Au produse traditionale cum ar fi: fructe, branzeturi, carne, carnati, sunca, produse apicole etc. Cei care sunt interesati au si produse de vanzare pentru industria larga din agricultura si din industria alimentara: utilaje, seminte, animale.
Targul agricol 2013
Cateva produse traditionale despre care va scriam in randurile de mai sus, ce este drept sunt putin cam scumpe ce am vazut ca si exemplu pot sa va spun 1 kg de carne afumata 35 ron si branza de vaca 28 ron kg.
Dupa cum spuneam am plecat cu gandul la sarmale, problema este ca nu am gasit mancare gatita efectiv decat la cateva restaurante improvizate unde nu avea rost sa ma duc.
Va recomand sa mergeti impreuna cu copiii, pot sa guste din aproape orice fara sa fie nevoie sa cumparati ceva efectiv asta ca si pont.
Au dulciuri traditionale: turta dulce, placinta cu mere si dovleac, sarailie, gogosi cu branza dulce, gogosi cu dulceata, tarta cu fructe.
Pot sa va recomand doua produse pe care le-am testat: 100 gr de placinta cu mere 5 ron si tarta cu visine 100 gr tot 5 ron, ambele produse au fost delicioase.
Produse apicole Indagra 2013
Un alt motiv pentru care va recomand sa mergeti la eveniment cu cei mici sunt cabalinele, au niste exemplare superbe, unii dintre ei sunt campioni cu foarte multe titluri castigate.
Personal mi-a placut un armasar pur sange Henje se numeste are 9 ani, este foarte mare in jur la 300-450 kg, negru complet.
Henje Romexpo 2013
Am vorbit cu cei de la herghelie si i-am intrebat de curiozitatea valoarea lui - 12.000 de euro normal, dar m-au asigurat daca sunt interesat sa achizitionez ceva din cele 60 de exemplare pe care le au la herghelie, pot sa imi gasesc ceva cu 5.000 de euro mai bun si mai tanar.
Deci dragilor daca aveti timp pana duminica sa mergeti la eveniment sper sa aveti parte de o vreme cat mai frumoasa.
Va mai dau un ultim pont, daca vrei mergeti in ultima zi pentru ca toata lumea o sa inceapa sa lase din pret la produse decat sa se intoarca cu ele acasa.
Totusi pentru cei care nu au timp sa mearga si vor sa vada mai multe imagini de la eveniment mai gasiti aici.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live