miercuri, 9 octombrie 2013

Lucrurile de vara se cumpara iarna!

Cel putin asa procedez eu majoritatea lucrurilor de vara le cumpar iarna. Sunt mult mai ieftine si mai accesibile, poti sa cumperi si cantitati mai mari.
Desi vremea nu prea mai tine cu noi, eu va spun ca acum este o perioada optima pentru a-mi cumpara adidasi barbati.
Adidasi barbati

Cum preferi sa faci cumparaturile online sau sa mergi prin magazine?

Exista plusuri si minusuri pentru ambele variante. Daca mergi prin magazine pierzi foarte mult timp la cumparaturi, mai ales daca esti un cumparator pretentios sau ai un numar la incaltaminte care se gaseste greu. Daca alegi varianta de cumparaturi online (pe care o practic si eu), economisesti timp foarte mult, dar risti sa nu se potriveasca numarul.
Daca te intrebi ce este la moda, orice designer vestimentar iti va spune ca toamna aceasta se poarta puloverele cu anchior, cele tricotate, dar si trenciurile si blugii conici. Daca vrei sa fii la moda tot timpul, nu trebuie sa uiti nici de jachetele in culori tomnatice sau gecile scurte din piele, foarte sexy de altfel.
Un magazin online care mi se pare ok pentru incaltaminte adidasi barbati , cu o gama variata de produse pe care poti sa le asociezi cu aproape orice ocazie. Oferte speciale in fiecare zi cu reduceri intre 30% si 50%.
O sa spuneti acum dar ce are site-ul asta fata de alte site-uri de profil? Pai in primul rand este foarte bine structurat, filtrarea produselor se face foarte usor, incat gasesti exact ce cauti imediat. Lucrurile sun originale 100%, seriozitate puteti sa mergeti si la magazinul deschis pe Calea Bucuresti, Nr 82 din Craiova.
Ceva care ma pune în dificultate la acest site este varietatea produselor de calitate. Ce-i drept unele produse  poate sunt mai scumpe, în raport cu veniturile unui cetatean obisnuit din Romania, dar pretul este justificat prin calitate. “Sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri ieftine!” e o vorba din batrani!

Magazinul vinde produse ale unor branduri consacrate cum ar fi: Nike, Puma, Adidas, Kappa, etc.
Ce poate fi mai fascinant decat sa cutreieri prin magazine online? Te intampina atatea produse, atatea materiale colorate ca nu stii ce sa alegi.

Spor la vizualizari si poate si la cumparaturi, dragilor!




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live