marți, 22 octombrie 2013

Cum sa faci o campanie de promovare foarte proasta!

Sunt sigur ca ati primit si voi macar odata in viata mesaje de promovare de genul: acum este unica ta sansa nu rata, doar pentru tine acum, castiga nu stiu cate milioane doar azi, etc. Si eu am primit multe si sunt satul de ele ca de mere padurete, cand credeam ca nu mai poate sa ma uimeasca nimic..m-am inselat.
BancProst!

Ajung astazi la birou si ma trezesc cu un mesaj pe telefon, scria ca este de la Bancpost, in conditiile in care eu nu am nimic acolo, doar cardul de salariu. Zic in mintea mea, vor astia sa-mi promoveze ceva, lucrurile erau mult mai complicate decat am estimat eu initial.
Deschid mesajul si soc, soc si iar soc citesc si ma crucesc: " Buna ziua, daca vreti sa aveti rata la credit mai mica si perioada de gratie pentru plata mai mare, acum aveti aceasta posibilitate doar pentru creditul dumneavoastra. Suna-ti managerul personal pe X pentru detalii."
Am ramas masca si incep sa ma gandesc si eu ca tot romanul pe unde mi-am lasat buletinul in ultimul timp.
Pun mana repede pe telefon si o sun pe X:

Eu: Buna ziua! Am primit un mesaj si am inteles ca trebuie sa va contactez pe dumneavoastra pentru detalii suplimentare.
X: Da, buna ziua, referitor la credit da?
Eu: Da, despre asta este mesajul. Va rog sa-ma indrumati sa am o rata mai mica.
X: Ok, sa va caut in baza numele si CNP-ul.
Eu: Ii spun numele si CNP-ul.
X: Da, dumneavoastra aveti un credit la noi?
Eu: Nu, am doamna normal ca nu am, dar am vrut sa vedeti cat de penibili puteti sa fiti si ce campanii de promovare proaste aveti.
X: Dar nu inteleg...
Eu: Ce? Ca nu stiti sa faceti o campanie sau ce? Vreti sa va explic eu cum se face?
X: Imi cer scuze, dar..
Eu: M-am saturat sa ma contactati cel putin odata pe luna pentru diverse porcarii...O zi buna!

O companie cand vrea sa faca o campanie, pentru un produs, promotie, oferta trebuie sa-si aplice targetul exact pe segmentul de interes, pentru un succes cat mai mare. Nu sa se dea sms la toata baza de date si cine se prinde bine, cine nu sa faca infarct.
Eu pentru ca mai sunt in domeniu si mai cunosc, am inteles ca este o mare varza in capul lor, dar ma gandesc la batranii care primesc astfel de sms-uri ce parere au ei ?

Daca aveti situatii asemanatoare, va invit sa le comentam aici, la acest articol.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live