luni, 14 octombrie 2013

Am primit un email de la o "admiratoare"!

Verific astazi emailul dupa nu stiu cat timp, erau 100 si ceva de emailuri necitite, nu am mai avut timp sa intru sa-l verific.
Si pe langa milioanele de oferte de pe site-urile de reduceri, am gasit si un email "aproape de dragoste".

Admiratoare infocata!

Mailul ei suna cam asa:

Salut,

Iti urmaresc atenta post-urile de pe blog de ceva vreme. Imi place cum scrii, ma inspira! Asta m-a determinat sa-mi deschid si eu un Blog. Mi-ar face placere sa intru si eu in comunitatea voastra cu o tematica cel putin indrazneata. Incerc sa astern cuvintele intr-un mod cat mai savuros pe: (aici era linkul ei)
Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: (adresa ei de email)
Daca esti pe Facebook acolo sunt si eu! Mi-ar face mare placere sa ma adaugi la prieteni. Adresa mea de Facebook este: (adresa de Facebook)
Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

Cu stima,

Giulia T.

Si uite asa era sa vars cateva lacrimi, dar am zis bai, daca nu sunt numai eu sursa ei de insipartie (:)? Faza cu m-a determinat sa-mi deschid un blog si eu, a fost geniala (presupun ca a prins foarte multi papagali asa). 

Sa revenim si intru pe prietenul meu Google, scriu adresa de email, ii dau un search de a sarit butonul la mouse si incep sapaturile arheologice dupa ea, "admiratoarea mea".
Si ce credeti ?
Adevarul crunt era altul, nu doar eu eram sursa ei de insipatie, mai erau si altii frate, cum ar fi:

Sfatul Medicului
Cancan
Dializa Renala (aici chiar nu ma asteptam sa puna SPAMUL)
Alte 40 de bloguri, s.a.m.d

Poza de profil
Am vazut cativa "colegi", care in urma comentariului erau topiti si isi declarau dragostea inapoi :).

Fata este ...cum sa va explic lucreaza la un salon de masaj erotic, adica asta este ocupatia ei de baza, ii place mult "masajul". Cum eu ma trezesc si ma duc la munca de dimineata pana seara pentru un banut, ea face un masaj dasta pentru 3 banuti ceva de genul. A studiat SNSPA si nu prea a gasit pe domeniul ei si a zis sa incerce si ea cu un masaj sa vada daca ii place, asta era acum 2 ani (intre timp are leveluri peste leveluri este maestra in prezent, asa zice ea). Cam asa era sa plang eu astazi intr-o zi de luni....
Nu-i pun adresele aici, daca le doriti sa lasati comentariu si o sa va raspund.

Aveti grija de voi.


20 comentarii :

Szasz Sebes Paul spunea...

Si propriu- zis ce vrea fata ?

Narcis spunea...

Fata vrea reclama :), pentru salonul unde lucreaza sa-si aduca clienti. Face Spam agresiv pe internet pentru ca a deschis o pagina pe blogspot si vrea vizualizari.

Anonim spunea...

Ajunsese şi pe la mine mândruţa, dar n-a avut succes. :)

Narcis spunea...

:) crezi ca la mine a avut succes? Dar mi s-a parut super amuzante reactiile unor colegi care ii multumeau :)

Mikyangel spunea...

Eu i-am dat o sansa:))

Szasz Sebes Paul spunea...

Invat-o cum sa faca trafic

Narcis spunea...

:) foarte bine isi face si ea promovare fata cum poate, dar eu nu vreau sa o las la mine.

Anonim spunea...

Am primit si eu dar nu am luat in seama email-ul ca imi spunea ca de dragul me si-a facut blog , insa m-am uitat pe profilul ei si avea blog din august :D

Ariel spunea...

Foarte tare! :))

Narcis spunea...

Cred ca banuieste si ea cum se face "traficul" :)

Narcis spunea...

@Valentin: stiu acelasi mesaj il are peste tot trecut, singurul lucru care difera este numele utilizatorului. Dar la cat timp a pierdut sa intre pe atatea site uri si sa lase mesajele mai bine punea acolo 2 mil la adwords pe cateva cuvinte cheie, esentiale din "domeniul ei de activitate" si avea mult mai mult succes...

Eddie spunea...

Pe bune? Măcar fata asta încearcă să câștige un ban cinstit și se promovează cum poate. De vivaSMS nu mai ziceți nimic, cei care fac spam CHIAR agresiv și în spatele companiei zace o tâmpenie de zile mari.

Am vorbit cu fata asta pe Facebook și e ok. Nu are nici mulți prieteni, deci e de curând printre noi, bloggerii. Dacă ăsta e spam agresiv...

Narcis spunea...

@Eddie: eu zic pe bune :). Asta cu un ban cinstit nu prea stiu cum sa-ti raspund la faza asta, poate daca mergi dimineata la ora 5 la metrou si vezi un puhoi de oameni care se inghesuie sa ajunga la metrou sa nu intarzie la scarbici. Te mai intorci seara pe la ora 17 sa-i vezi cum se intorc de la munca, acolo pot sa spun ca este vorba despre "banul cinstit" pe care il mentionezi. Nu pot sa-ti spun cat de cinstit este banul pe care il produce ea, pentru ca nu stiu cati cititori minori am pe blog....(daca intelegi ce vreau sa zic).
Daca cei care fac SPAM cu Viva SMS si ma dispera inclusiv pe mine pe Facebook, nu sunt opriti acolo ce pot sa le fac eu? Sa le interzic sa-si posteze mesajele pe Facebook?
Ea are contul pe Facebook incepand cu 11 Oct 2013, cati prieteni sa-si faca in cateva zile?
Te rog inca ceva, sa nu o mai numesti pe ea "blogger", jignesti foarte multa lume cu ani experienta in spate. Daca ea este "blogger", atunci eu ma apuc de agricultura si o dau dracu de social media. Pai tu ai citit articolele ei sa vezi despre ce este vorba acolo ?
Tu zici ca nu este SPAM, da? Ok, pai daca ea isi posteaza mesajele astea pe site-ul specializat in DIALIZA RENALA si ala nu este SPAM, inseamna ca eu sunt idiot :). Sau da-mi tu o explicatie ce legatura exista intre dializa renala si salonul de masaj erotic?

Eddie spunea...

Nu am zis că e blogger. Am zis că de puțin timp e printre noi, bloggerii. Printre noi, bloggerii, există fel și fel de oameni. :)

Giulia Delicii spunea...

Ii ador pe cei ce se comporta precum "fetele virgine". Multi dintre voi sunt asa de amuzanti! De apreciat totusi cei cu coloana vertebrala, cei ce nu se inclina dupa cum bate vantul si pun mare pret pe loialitate. In orice caz, mult succes la toti!

Colectionarul spunea...

Da am primti si eu exact acelasi text, blogul in cauza e gandit sa faca reclama salonului de masaj erotic,seamana un pic cu miss curvette modul in care e scris.

Narcis spunea...

Giulia: am publicat comentariul tau, imi place sa dau dreptul la replica :).Vreau sa fac o mica mentiune:
Sa conjugam verbul "a fi"

eu sunt
tu esti
el/ea este
noi suntem
voi sunteti
ei/ele sunt

Corect era: multi dintre voi suntETI.

Narcis spunea...

Colectionarul: stiu ca este gandit pentru promovare...dar ce parere ai este vorba despre SPAM sau nu? Eddie, spune ca nu ar fi vorba :)

Colectionarul spunea...

Eu zic ce este spam pentru ca mesajul este comercial si este lasat de multe ori ca si comentariu la articole fara a avea legatura cu articolul in cauza.

Colectionarul spunea...

Curvette scria mai bine :)...si mai corect

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live