vineri, 25 octombrie 2013

Sanziana Buruiana este consiliera in timpul zilei si batausa pe tura de noapte!

Am aflat acum cateva zile ca s-a angajat consiliera la o banca pentru a convinge lumea sa depuna agoniseala la banca respectiva. Chiar daca am crezut ca este o gluma initial si am ras de cate ori imi aduceam aminte, am vazut mai multe titluri si mi s-a confirmat.
Sanziana Bururiana

Nu imi dau seama pe ce criterii a fost selectata la interviu si nici nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta. Motivul ? Nu prea imi inspira prea multa inteligenta (stiu sunt rau), persuasiva nici atat nu cred ca este, sau poate in alt context. Pai numai cand dadeam din greseala la emisiunea aia cu Fetele nu stiu cum si vedeam cum se comporta acolo si cat era de "naiva", ca sa nu spun altfel. Cum sa-ti insipre incredere sa-ti lasi banii intr-o banca pentru ca te-a consiliat ea ?
Adevarul este ca traim intr-o lume foarte ciudata.... Zic, poate ma depaseste pe mine situatia si ea fata are calitati foarte ascunse si nebanuite in domeniu.
A doua zi dupa asta citesc, ca se imbraca decent la serviciu si isi ascunde tatele cu hainele noi de office. Pai aia era singura modalitatea sa faca si ea un contract ceva, ii luati painea de la gura.
Tactica era foarte simpla, venea omul la ea la birou, statea si se holba la bidoane 30 de min (ea in timpul asta nu era chiar necesar sa si vorbeasca) si ulterior semnau, era ceva de tipul win-win.
Acum serios, doamne Dumnezeule, cum sa o angajezi pe ea la banca :(.
Sanziana Buruiana asa cum am spus si in titlu dupa ce termina "lucrul" la birou (candy crush), noaptea se uita la meciurile lui Bute.
Va intrebati de ce? Il bate pe un tanar la televizor care afirma despre ea cal-ar fi "consiliat" in apartament la el si nu la birou cum era normal.




Intrebarea zilei: Cine are curaj sa mearga sa-l consilieze Sanziana Buruiana si sa-si lase banii pe mana ei?

3 comentarii :

coco spunea...

zau? la ce banca? :)

Narcis spunea...

Coco: uite o declaratie a ei -"Având în vedere că mă pricep foarte bine la finanţe m-am decis să fiu consilier financiar, am şi cunoştinţe în domeniu şi cred că oricine are nevoie în ziua de astăzi de economii (...) Deocamdată sunt în training, acum mă pregătesc să ţin discursul cât mai bine, să fiu cât mai convingătoare şi sper să am succes", a declarat Sânziana Buruiană pentru România TV

Narcis spunea...

M-a lamurit din prima declaratia ei, se pricepe foarte bine la finante, dar acum se chinuie sa faca economii :))) wtf

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live