vineri, 11 octombrie 2013

Aprind o lumanare pentru Pro TV Magazin!

Uite ca se mai inchide ceva la Pro TV, lansata prin 1996 Pro TV Magazin revista se inchide in aproape 3 zile. Nu mai inteleg nimic din managmentul acestui trust sincer, probabil domnul Sarbu a simtit ceva si din cauza asta a si plecat cu ditamai salariul compensatoriu.
ProTV Magazin
Sincer nu imi amintesc sa fi cumparat vreodata revista, dar in atatia ani nici nu pot sa bag manan in foc. Concluzia este ca nu prea o sa-i simt lipsa, dar am vazut peste tot pe internet ca are cel mai mare numar de cititori pentru un supliment tv. Daca era asa, nu cred ca se mai inchidea.
Nu inteleg planul de reorganizare al trustului, dar masurile pe care ei vor sa le urmeze au efecte negative, nu pozitive.
Pe postul Acasa aveau emisiunea aia "minunata", Cancan TV unde seara de seara il vedeai pe Guta si pe amanta lui, a doua seara venea si sotia lui si se paruiau, se scuipau, pe urma se impacau si tot asa telenovele de ferentari.
Deci, asta nu mai exista emisiunea, era prea buna probabil si rupea raitingul pe intervalul respectiv si a zis sa-i mai lase si pe altii.
Cu Voyo pe online ne-au omorat, petitii peste petitii, tribunale judecata cu "piratii" astia care furau de la ei filme dastea bune de pe vremea lui nea Nicu unele. Au agitat si ei apele sa prinda lumea in abonamente sa se uite la ei. Bine, acum la cati bani au bagat in promovarea site-ului, mai bine dadea la toata lumea de prima data acces pe 12 luni gratuit si ulterior daca vroia sa-si faca cu plata ok, daca nu asta era (diferenta ar fi fost ca ar fi strans o baza de date considerabila).
Nu cred totusi ca s-a inchis pentru ca plecat Sarbu de la Pro Tv, chiar nu cred ca are nicio treaba. Ce pot sa deduc este numarul mic de cititori si un tiraj scazut.
Trebuie sa intelegeti, chiar daca se distribuie ceva gratuit, se castiga bani din publicitatea platita pe care o vedeti in respectiva publicatie. Adica voua va da impresia ca au facut o fapta foarte buna, dar castigul este de partea lor.
Sa vedem ce reusesc cei de la Pro TV sa faca cu iesirea din grila de must-carry, pentru ca o sa insemne o crestere a pretului pentru publicitate si pentru furnizorii de cablu, plata separata pentru Pro TV.

Sa asteptam sa vedem ce o sa se intample in continuare.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live