joi, 3 mai 2012

Copil VS Caine!

Atentie Caine deosebit de periculos!

Sa va povestesc cea mai recenta intamplare, care mi-a lasat si un gust foarte amar si incep sa cred in acea teorie cu maimutele. Poate in cazul unora la nivelul de materie cenusie sunt depasiti inclusiv acolo de maimute, dar sa revenim la intamplare.

Era sambata pe la ora 20 si ma jucam pe laptop la bucatarie, ma joc foarte mult asa cum am spus si la inceputul blogului. Culmea a fost ca era chiar un RPG si omoram niste caini malefici care latrau de nu se mai opreau. In sfarsit ii omor pe toti da latratul nu se oprea zic ce dracu are asta a ramas blocat am crezut ca este bug ceva. Mi-am dat castile jos si tot se auzea latratul zic a e clar m-am zapacit eu la cap de la jocuri.

Mai stau putin si incep sa aud galagie la blocul unde locuiesc eu si consoarta. Nu am dat importanta pentru ca sunt mai multe scari si mereu se aude cate ceva un fel de Zoo dar cu oameni (mare diferenta nu este). Aud o fetita afara care tot o striga pe masa si masa era langa ea si nu raspundea imi venea sa o strang de gat pe masa nu pe ea.

Dupa putin timp apare si adversarul (cainele), ditamai dulaul o imitatie de caine cred ca avea 2 kg cu zgarda inclusa la cantar. Incepe sa latre iar mai ceva ca aia din joc de la mine deja ma controlam la cap sa vad cati nervi mai am ramasi.

Fetita cred ca are in jur la 3-4 ani se juca in continuare si trece stapana cu cainele pe langa ea desi ala latra intr-una si se vedea ca este foarte agitat probabil ii mancase pastilele albastre stapanului in loc sa-si manance grauntele.

In a doua secunda o musca pe fetita de picior imitatia de poseta cu dinti si fata incepe sa planga.

Si Circul Globus tocmai se mutase in fata blocului la mine a inceput scandalul Copil Vs Caine. Mama fetitei i-a reprosat pe buna dreptate de ce nu ii pune ceva la bot daca stie ca este agresit si  nu-i plac copii, aia nu raspundea isi vedea de peisaj ca si cum nu s-a intamplat nimic.

Coboara tatal fetei si incepe sa o certe, ea la un moment ii spun sa-si tina fata sa aibe grija de ea ca ea face ce vrea este pe domeniu public. Ala cred ca s-a albastrit la fata pentru ca nu a mai reactionat 1 minut, fata plangea in continuare. Dupa ce isi revine incepe sa-i spuna mai multe printre care:" Sa fiti ai dracu cu cainii vostri!"

Pleaca potaile in casa si mama cu fetita sa o linisteasca si ramane tatal fetei afara cu vecinii sa comenteze ca tot romanul cele intamplate.

Eu zic pot sa ma joc in continuare ca s-a terminat petrecerea. Nu dureaza 5 minute si iese Dobermanul sef din casa un animal bine crescut la vreo 100 si ceva de kg chelios si cu cateva tatuaje pe el, puteai sa juri daca il vedeai ca a iesit de la Poarta Alba nu din casa. Merge glont la tatal copilului si incepe partea a 2 a din spectacol.

Il intreaba din start pe cine injuri tu ma? Asta la randul lui cred ca isi inghitise marul lu Adam. Ma rog au un schimp de replici mai dure si se intampla cea ce nu credeam ca este posibil.

Iese Nevasta Dobermanului pe balcon si nu pot decat sa o citez: " Ba, sa va tineti copii in casa pentru ca eu am de invat si pe mine ma deranjeaza foarte mult copii vostri" - WTF?

Draga mea vecina cu mintea cat o maslina, permite-mi sa-ti spun cu cea mai mare calduca ca esti o vaca proasta daca poti sa spui asa ceva.
Cum poti sa spui sa tina ei copii in casa si tu sa plimbi javra? A dar cand plimbai imitatia nu mai aveai de invatat?

Voi ce parere aveti cine are dreptate cainele sau fata??


Oricum din partea mea, vecina primeste o Shaorma cu multa pasta in ea, dar nu de usturoi.

Articol scris de UnulCaTine

Daca ai intamplari pe care vrei sa le imparti si cu alte persoane trebuie sa adaugi adresa ta de email pentru blogul DeLaBirou si mesaj pe adresa de contact cu articolul tau. Il citesc, iti pastrezi ce nume de autor vrei sa pun si il adaug pe blog.




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live