luni, 28 mai 2012

Lucian Bute pentru noi inca esti campion!




Am urmarit meciul sambata seara, am promis ca o sa adaug articol imediat dupa, dar nu puteam eram prea socat sa vad cata bataie poate sa ia, parca incasam eu :(.
Prima repriza a fost de tatonare, a doua repriza a fost a lui Lucian, in a 3 a mi-a stat inima-n loc cand am vazut de cate ori il iei pe Froch in brate, mi-am dat seama ca nu este un semn bun. Nu inteleg ce s-a intamplat in tactica ta, tu ai un joc de picioare foarte bun. 
Nu stiu ce s-a intamplat in meciul asta ai ales sa stai in corzi si sa-l prinzi pe contra cu stanga pe Froch? De ce te-ai gandit sa schimbi chiar la meciul asta tactica?
Nu stiu cine te-a sfatuit sa faci greseala asta cu statul la incasat, dar daca nu ai observat Froch este un bataius el nu stie tactica stie mocaneasca, atat daca te prinde i se fac pumnii picamar in tine :(. Ceea ce s-a si intamplat in cazul tau din pacate.
Ce imi pare cel mai rau nu ca te-a batut asta ci modul in care ai abordat meciul, stateam si ma uitam si nu intelegeam de ce ai sta sa incasezi atatia pumnii de la animalul ala cand se vedea clar ca nu suporti prea bine loviturile lui. Asa cum ai spus si tu in interviul de dupa, Carl Froch loveste foarte puternic, am vazut si noi la televizor lucrul asta, dar tot nu ai schimbat tactica din pacate. Ce mai imi pare rau ca nu i-ai inchis gura lu Froch, ce ma zapacise inainte cu declaratiile lui si nevasta sa la fel, acum numai declaratii de genul:" Lucian este din alta liga, nu m-ar bate niciodata." De pitipoanca de nevasta sa nu mai zic, are gura un pic mai mare ca el.

Ce mi-a placut, ca nu te-a ingenuchiat cu tot cu pumnii lui de taran. Oricum pentru noi tot campion esti si asa o sa si ramai nu conteaza nici macar daca pierzi toate meciurile de acum incolo. Conteaza ca ai fost acolo sus si ai aparat centura de 9 ori. 

Interviul lui Lucian dupa meciul cu Carl Froch - Aici

Primesti: DeLaBirou 10+ Respect

Articol dedicat Campionului Mondial Lucian Bute!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live