joi, 10 mai 2012

Somatie de executare silita pentru copilul de 5 ani





M-am delectat aseara cu o stire de la un trust de televiziune, nu dau nume. Am crezut ca o sa lesin de ras, mai nu degeaba a zis baiatul ala Jeffrey Franks ca a vazut niste imbunatatiri palpabile in domeniul justitiei din Romania si este foarte multumit de rezultate.

Din categoria "Ia de la Basescu", un executor judecatoresc din Neamt, a trimis o somatie pentru sechestru pe bunurile mobile si imobile unui copil de 5 ani. Are de plata cheltuielile de judecata in valoare de 10 mil de lei vechi pentru divortul parintilor lui.
Da, asta este mortala si il arata pe acest ciocoflender in imagine cum se juca prin casa il durea la pampers pe el de somatie se juca cu "BUNURILE LUI". Asa credeam si eu ca se dezvolta o rata de infractionalitate din ce in ce mai tanara,(dar la 5 ani n-am auzit in viata mea).
Bunica copilului este hotarata sa-i scoata jucariile la vanzare sa poata sa plateasca suma respectiva.

Astept cu nerabdare stirile de la ora 17, cand o sa mearga nenea asta executorul cu mascatii sa-i puna sechestru pe bunuri delincventului juvenil. Cu aceasta ocazie, sunt rugati sa-i schimbe si pampersul pentru ca sigur o sa-l umble cand o sa vada atatia baubau la jucariile lui.

Pai bine mai nenea executor, te bucuri tu la cati bani ai la jucariile acestui periculos infractor de 5 ani?
In apararea lui executorul a spus ca s-a produs o greseala la tehnoredactare,(mare greseala, mai bine nu spuneai nimic).
Definitia cuvantului Tehnoredactare: Pregatirea tehnica a unui manuscris, document inainte de a incepe operatia de tiparire adica tehnoredatia scrisului.

Deci, pregatirea documentului, asta inseamna sa mai citesti si tu pe acolo pe ce iti pui semnatura si parafa de executor judecatoresc. S-au poate tu tehnoredactai ceva la secretara si nu mai aveai timp si de alte somatii ca in cea de fata.

Iti multumesc in schimb ca m-ai facut sa mor de ras, prostia ma distreaza mereu si in Romania nu ma plictisesc niciodata :).

Primeste: DeLaBirou nota 4, plus o adresa unde sa se intereseze la Evidenta Populatiei pentru urmatoarele somatii.

Prospect de Somatie:
Atentie aceasta este o somatie, inainte de a se trimite somatia a se citi pe ce pui stampila si semnatura.Modalitatea de administrare: se citeste din 3 in 3 ore regulat, cursiv si cu voce tare. A nu se lasa la indemana copiilor risca sa-si piarda jucariile!






2 comentarii :

carolina spunea...

lucruri in genul asta se intampla in mod frecvent la noi, pe mine asta ma ingrijoreaza cel mai mult :(

Narcis spunea...

@carolina: stiu din pacate, dar macar sa mai scriem si noi despre ele. Este si de ras, dar mai mult de plans stiu :(

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live