vineri, 18 mai 2012

Vrem jucarii!


Ce fel de jucarii prefera copii din ziua de astazi?

Sa vedem, odata cu casnicia alaturi de consoarta mea am mostenit si doi diavoli tasmanieni cum imi place mie sa le spun. Sunt foarte haiosi si uneori si foarte enervanti, nu stau 5 secunde intr-un loc si vorbesc putin mai mult ca un radio.
Normal, cand merg acasa la ei in vizita ii intreb mereu ce sa le aduc cadou, raspunsul este acelasi jucarii. Daca  eu cand eram mic primul cadou a fost o jucarie din lemn pe care nu o scapam din priviri, imi placea la nebunie, acum mi se cere sa-l aduc cadou pe Ben Ten din desenele animate. Le-am luat cadou hainute, costume cu super eroii lor preferati, lui i-am luat costumul lui Spiderman si ea a primit Catwoman (sau cum spune ea de rad mereu pana mor: "Pisica Femeie").
Se imbraca in hainute de super eroi si incep sa alerge tot ce misca in curte de la caine, pisica, gaina nu scapa nimeni toti trebuie sa fie "salvati". Asa spun ei cand ii intreb: Ce faceti iar imbracati in super eroi? Raspunsul lor: Salvam lumea!
Cand eram eu mic vroiam jucarii din lemn, acum ei vor jucarii cu care sa poata sa salveze lumea.

Imi pare rau si pentru necuvantatoarele din curte, sunt "salvate" aproape zilnic, dar parca nici eu nu am de unde sa-l aduc pe Ben Ten.

2 comentarii :

Lavinnia spunea...

Eu si acuma ma bucur daca primesc un ou kinder.
Si daaa, ador jucariile de plus. Cat am fost mica doar jucarii de plus am vrut, si masinute.
Si acum sunt la fel.

Sa-ti traiasca copiasii. Mai astept articole cu ce nazbatii fac.
Si vreau un articol in care sa spui cum ai reactionat in momentul in care i-ai vazut pentru prima data, cum a fost cand te-ai simtit tatic.

Daca ai scris un articol despre asa ceva, lasa aici un link cu articolul respectiv.

Narcis spunea...

Multumesc Lavinia,

Sunt nepoteii din partea sotiei de acolo i-am "mostenit" :). Eu inca nu am copil, dar cand o sa am promit articol, deci urmareste.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live