marți, 22 mai 2012

Iti vine sa plangi

Am citit un articol pe net de iti dau lacrimile, dupa parere mea foarte tragic ce se poate intampla in lumea asta din cauza banilor.
Este vorba despre un leu tanar din Mikumi National Park - Tanzania, va adaug si imaginile care mie mi se pare incredibil de dureroase din punct de vedere emotional. Toata lumea stie cum arata leul regele junglei, falnic, fioros, curajos, cel putin asta stiam pana acum. Sa vedem cum arata leul din punctul de vedere al braconierilor.

ATENTIE: imagini socante!

Leul se simte din ce in ce mai rau

Leul are in jurul gatului o sarma foarte strans legata, atat de stransa cat sa nu poata sa se hraneasca sa bea apa etc. Asta este si motivul pentru care are sarma pusa, sa nu poata sa se hraneasca si sa moara de foame.


S-a separat de restul grupului pentru a ramane singur

Nu pot sa inteleg cum pot oamenii sa faca asa ceva animalelor, este total inuman.


Nu a reusit sa se mai hraneasca de foarte mult timp



Continua sa lupte din instinct pentru viata lui. Instictul lui salbatic de supravietuire chiar si in aceste conditii depaseste cu mult instincul acestor persoane bipede de moralitate si responsabilitate.



Asa arata leul dupa foarte mult timp.



Se pierde agonizand in iarba deasa si dupa o perioada moare. A suferit extraordinar de mult in perioada cat nu a putut sa se hraneasca si pana cand a murit. Chinuri groaznice care nu pot fi descrise in cuvinte, doar daca doamne fereste traiesti la randul tau asa ceva sa poti "simtii".
Pe piata neagra solicitarea de ghiare si inclusiv oase de leu a crescut. Specialisti care urmaresc aceasta piata afirma: 1 kg de oase de leu valora in 2010 - 300$. 

Din partea mea le-as aplica aceasi metoda, dar le-as aduce mancarea in fata tot timpul.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live