vineri, 4 mai 2012

Femeia cu miros puternic de barbat

Din categoria: Ce mi se intampla?

Am plecat aseara DeLaBirou fac 1h si ceva pana acasa daca nu este trafic intens (nu, nu am masina cu mijloacele de transport in comun). Merg prima data cu tranvaiul nu este neplacut cand este aglomerat daca ai noroc esti calcat de foarte putine ori pe picioare, primesti ghionturi esti strivit, etc tot ce inseamna mijloc de transport in comun.
Intru la Crangasi la Metrou totul parea ca este ok, nu ma asteptat la ce a urmat. Ma asez si eu pe un scaun cand s-a eliberat pe la Unirii si imediat imi apare si colega de scaun. Parea o doamna stilata, bine imbracata aranjata la par nimic de spus acum trebuie sa revin sa subliniez ceva PAREA.

In momentul in care s-a asezat langa mine am simtit cum nasul se umple de un miros puternic de pucioasa, puturoasa de credeam ca o sa-mi pierd constiinta.

Asa NU, tine mana jos !
                   
Da, asta tine de bun simt na ce sa-i faci. Te simti cand ai transpirat mergi in coltul tau ca nu ai venit de la sapa sa ma omori pe mine. Eu mi-am mutat privirea total in partea opusa de cea din care venea acel mirou suspect.
Acum nu stiu ce i-a trecut ei prin minte ca l-a un moment a ridicat mana si statea cu ea pe bara. Deci am zis ca o sa lesin sigur atunci imi era si frica sa ma uit sa nu cumva sa descopar ce ascunde acea zona din care vine  mirosul :(.

A dat Dumnezeu si a coborat la a treia statie, oricum a fost suficient cat sa-mi strice cheful de orice.

Cadou pentru femeia cu miros de barbat 
Primeste DeLaBirou cadou
Dar o rog sa vina sa-l ridice cand imi ajunge si mie costumul de cosmonaut.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live