joi, 3 mai 2012

War Horse!

Ultimul film pe care l-am vazut War Horse 2011 - Calul de lupta



Director: Steven Spielberg
Actori: Jeremy Irvine, Emily Watson, David Thewlis etc.

Intr-o miercuri m-am uitat la film are nota 7.2 IMDB, nu tin cont de note cand ma uit la film vad Trailerul daca mi se pare inspirat si pe gustul meu ma uit daca nu poate sa aibe si 10. 
Actiunea se petrece undeva la inceputul celui de al doilea razboi mondial, pe IMDB scrie ca se urmareste prietenia dintre un cal si stapanul lui. Sunt de acord si nu prea. 
Consider ca autorul fimului a vrut mai mult sa scoata in evidenta adaptabilitatea calului in diferitele situatii in care este pus in timpul filmului. Mi se pare o abordare cel putin interesanta, oricum idea a fost deja exploatata de mult dar nu in acest sens si cu razboi. 
Sa ne aducem aminte doar de Black Beauty din 1994 cu Sean Bean in rolul lui Grey un film care la vremea respectiva mi s-a parut absolut genial. 
Oricum fimul a fost dupa parere mea mai mult decat ok, daca la inceput are o nota de plictiseala dupa 15 minute incepi sa ai parte de ceva actiune. Scenele cu calul mi se par foarte reusite fara efecte de Matrix sa te dea pe spate efecte de bun simt.

Primeste DeLaBirou 8.5

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live