sâmbătă, 5 mai 2012

Ursul cauta doar iarba "noua"

Am vazut o stire pe internet acum, dar inca nu stiu la ce categorie sa o incadrez probabil tragico-comica.

Este vorba despre faimosul urs care se aciuase si el printr-un campus in america prin Colorado parca. Hai ca-l stii, stai ca iti aduc aminte acum :).



Acest Yogi Bear, cred ca nu se urca el degeaba in copacul ala. Logic, avem doua variante de ce s-a urcat el in copac?

Prima varianta se uita si el la niste pitipoance din copac cand l-au prins. A doua varianta pur si simplu vroia sa schimbe iarba lui cu "iarba" studentilor din campus. Si cum statea el acolo l-au filat trecatorii si s-a dat alarma si a venit fiecare dupa el cu ce posibilitati avea o carabina, beretta orice este bun. Apropo am citit mai demult un articol si suna titlul cam asa: Americanii din Texas au mai multe arme decat populatie. WTF?
Asta ca sa ne facem o idee cu subiectul de fata.

I-au tras astia de la protectia animalelor cateva sageti sub codita sa i se culce, pardon sa-l culce. Si s-au pus pe asteptat, dar nu stiu ce vedea asta acolo din copac ca nici tranchiziat nu vroia sa-si dea drumul.
Dupa ceva timp a luat contact cu una bucata de saltea si toata lumea a inceput sa rada de ce fata avea cand a cazut. Pai sa-i vad pe ei cu cateva sageti, ce fata au :)

L-au incarcat si l-au eliberat in rezervatie foarte frumos, romanul nostru gasea mult mai multe de facut cu el ii dadea drumul in curte si il facea covor, plus o tocana buna.

Primeste post-mortem DeLaBirou: 10+

Am uitat sa mentionez, de curand Yogi in timp ce (se ducea probabil iar la pitipoance) se plimba linistit pe autostrada a fost lovit mortal de o masina.

Articol scris de: UnulCaTine




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live